Saturday, July 02, 2005

έρευνα αγοράς: νεροπίστολο


 Posted by Picasa

Δεν είναι τυχαίο gadget. Kάτι μια κρίση παλιμπαιδισμού, κάτι η ζέστη και που στο νέο σπίτι δεν πάιζει ακόμη air condition το θυμήθηκα. Κοντά μας είναι ένα JUMBO στο οποίο δεν είχα ξαναπάει. Και ιδού τι έμαθα.

Το νεροπίστολο της σεζόν Καλοκαίρι 2005 δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Πρέπει να βρήκα τουλάχιστον 15 διαφορετικά είδη της οικογένειας «νεροπίστολο», σε όλα τα χρώματα, σε όλα τα μεγέθη και με σχέδια που απευθύνονται σε ποικίλα target groups. Έχουμε και λέμε:

1. Το κλασσικό pocket νεροπίστολο. Η σύγχρονη έκδοση προστάζει δυο μικρές δεξαμενές (σαν μεγάλος αναπτήρας) για μεγαλύτερη αποθήκευση υγρού πυρ. Βασικά διάφανα, φωσφωριζέ χρώματα.


 Posted by Picasa

2. Το μεσαίο. Αν η παραπάνω εκδοχή απευθύνεται σε ερασιτέχνες, κοριτσάκια ή κάποιους που βαριούντε να κουβαλάνε την γκουμούτσα, αυτό στοχεύει σε ημιεπαγγελματίες, κορίτσια και κάποιον χωρίς πολλές απαιτήσεις ευελιξίας. Τα μισά διάφανα φωσφωριζέ, τα υπόλοιπα αδιάφανα σε έντονους χρωματισμούς.


 Posted by Picasa

3. Το τεράστιο. Σαν τα τζιπ «πόλης» ας πούμε. H Barbarella θα ζήλευε. Το κτηνωδέστερο έχει μήκος όσο όλοκληρο το χέρι σου από τα δάχτυλα ως τον ώμο, με λουράκι για να μην το κουβαλάς, με πολλαπλές δεξαμενές αποθήκευσης (το μεγαλύτερο έλεγε 6l νερού αποθήκευση!!!), με παροχές extra δεξαμενών. Παίζει και ένα ψαρόμορφο, λιγάκι πιο μικρό και στρογγυλεμμένο από το κλασσικό .


 Posted by Picasa

4. Mutated κατηγορία: τα μπουρμπουληθροφόρα. Εξέλιξη του γνωστού μπουκαλακίου με τη σαπουνάδα και το καπάκι με το δακτύλιο, μέσα από το οπoίο φυσάς. Τώρα και σε «μπουρμπουληθροπίστολο» που που εκτοξεύει φυσαλίδες για όποιον βαριέται να φυσήξει ή να πληθεί.

Ακολουθεί το part 2 με την έρευνα αγοράς στο -παιδικό !%$#^&!!- laptop.

|

4 Comments:

At 7/02/2005, Blogger Stefanos said...

Υπάρχει καμία πιθανότητα μετά το μπουγέλωμα με τα νεροπίστολα να παίξει μαλλιοτράβηγμα με λευκά φανελάκια μέσα σε πισίνα? οχι ? το ξερα γμτ..

 
At 7/05/2005, Blogger λεμόνι δίχως όνειρα said...

@estarian: Εναλλακτικά, αν δεν υπάρχει πισίνα, προτείνω μαλλιοτράβηγμα με μαγιό σε λάσπη...

 
At 7/05/2005, Blogger evee said...

Χωρίς νεροπίστολο δεν εμφανίζομαι!! Τέλος.

Εναλλακτικά όμως, αντί για λάσπη προτείνω πίσσα και πούπουλα. Για ένα λουκυλουκικό όργιο both sexes. Ο πιο γρήγορος από τον ίσκιο του να μην παρευρεθεί παρακαλώ.
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

ΥΓ: Αν εμφανιζόντουσαν διάφοροι που χώναν στα posts στο παρελθόν, εδώ θα πιαστεί το χέρι τους να γράφουν I guess. Προειδοποιώ ότι τούδε και εφεξής θα σβήνω ότι δεν γουστάρω γιατί έχω αρχίσει και βαριέμαι. Άσχετο.

 
At 7/07/2005, Blogger λεμόνι δίχως όνειρα said...

ΟΚ, κανονίστηκε το μέρος της επόμενης συνάντησης. Λασπόλουτρα θέρμης...

 

Post a Comment

<< Home