Tuesday, September 13, 2005

The London Shots Series (Series 1: the gourmet)

- ή τι σερβίρεται σε μια δεξίωση αποφοίτησης του Built Environment Department (The Bartlett κυρίως) του UCL –

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Προφανώς περνιέται για γκουρμεδιά και ιδανικό assortment στη σαμπάνια, δεν εξηγείται αλλιώς: 6 από τα 10 καναπεδάκια με φέτα... (ή κάτι σαν)

|

3 Comments:

At 9/13/2005, Blogger kat.@ said...

και τα υπολοιπα 4;

 
At 9/13/2005, Blogger evee said...

από ότι θυμάμαι:

1.δεν το θυμάμαι

2.μια πίτσα/μπουκίτσα για πεκινουά

3.ένα μίνι αυγό σε πολλά χρώματα μαιευτηρίου: ροζ, σομόν, βεραμάν, γαλαζούλι (mind the υποκοριστικό :P)
θα έλεγε κανείς ότι ήταν κάποιου μυστήριου πτηνού, μα ούτε περίεργη γεύση είχε, ούτε βούλες στο κέλυφος...αγνώστου προελεύσεως λοιπόν

4.τμήμα ciabbatta με mozzarella, ντομάτα και βασιλικό (ή κάτι τέτοιο τεσπά για να συμπληρωθεί το mediterranean της υπόθεσης)

Απορία: θα τα μαγειρέψεις ή συλλέγεις πληροφορίες για να συγκρίνεις αλλοδαπά menu απονομών με τα της Βαρκελώνης? Αν είναι το δεύτερο δεν είναι δίκαιο...στη Βαρκελώνη τα tapas τα έχουν γεννήσει..στη Λόνδρα αν ήταν να τη βγάλουμε με τα παραδοσιακά προιόντα τύπου μπισκοτάκια και τέιον ή fish+chips θα ήταν κρίμα, ντάξει?

:P

 
At 9/13/2005, Blogger kat.@ said...

οχι, τιποτα απο τα δυο... απλα, ηθελα να δω ποιες οι παραμετροι συνυπαρξης του εθνικου αυτου προιοντος, με ονομασια προελευσης. εξαλλου οι καταλανοι, ως γνωστον, ειναι και ολιγον φραγκοφονιαδες και σε αντιστοιχη περισταση αν δε φιλοτιμηθει κανενας σπονσορας που σε ανταλλαγμα του κανουμε κανενα projectακι, δε μας δινουν ουτε νερο, ετσι για να μην κακομαθαινουμε... γι' αυτο σε συμβουλευω:τρωγε και σωπαινε φιλη μου...

 

Post a Comment

<< Home