Wednesday, April 02, 2008

πιτσιρίκια στον ουρανό

ώρα 11:45
Πριν λίγο τελείωσε η εκπομπή του blogger πιτσιρίκου στον ΣΚΑΙ 100.3. Αν και ξεκίνησε από χθες, εγώ την άκουσα σήμερα.

Πρώτες εντυπώσεις?

Δείχνει ελαφρώς μαγκωμένος και σαν να διαβάζει κείμενο. Λογικό το μούδιασμα του καινούργιου. Ελπίζω να "λυθεί" σύντομα. Όσο για τα κείμενα, υποθέτω ότι είναι απόρροια του ανωτέρω μουδιάσματος η εντύπωσή μου, αφού λογικό είναι το πιτσιρίκι να έχει κάποιες σημειώσεις που πάνω τους "κεντάει", αλλά για την ώρα "δεν κεντάει αρκετά". Κάνει κανείς και τη σύγκριση με τους τύπους της Ελληνοφρένειας που έχουν πάρει τον αέρα του μέσου και είναι προφανή τα συμπεράσματα.

Πάντως, αν χαλαρώσει λίγο και δεν μιλάει αγχωμένα, κοφτά και φλατ όπως τώρα, όλα αυτά τα θεωρώ ξεπεράσιμα μικροπταίσματα.

Αλλά να μου πεις, εδώ κάνει καριέρα στον ΣΚΑΙ η Χριστίνα Βίδου που η φωνή της είναι ωραία σαν ηχόχρωμα μεν, αλλά ελαφρώς καθωσπρέπει και καταπιεστική δε, ο πιτσιρίκος θα έχει πρόβλημα?

Ξαμολύσου πιτσιρίκο!

ps: Παρά την παρελθούσα μεταξύ μας αντιμαχία από την οποία ξενέρωσα πλήρως με το πρόσωπο pitsirikos, το γράψιμό του τις περισσότερες φορές είναι ευχάριστο. Σε κάθε αρχή όμως, και ιδίως σε κάποιον που λόγω μιας ευχάριστης προσωπικής απασχόλησής του καταφέρνει και εισέρχεται σε ένα νέο χώρο, με ευρεία αποδοχή, αξίζουν όλες οι ευχές για "Καλή Αρχή".

Labels: ,

|

0 Comments:

Post a Comment

<< Home