Monday, December 20, 2004

strategy #2

Καλά θα πώ τίποτα χοντρό τώρα.... πάω να διαβάσω το comment του Oneirou και βλέπω ότι τα archives δεξιά δεν εμφανίζονται.....το breathe δεν υπάρχει στον τίτλο και τα haloscan comments (κολλημένα αριστερά στην αρχική σελίδα) εδώ μπαίνουνε μέσα σε ένα περίγραμμα.... αμάν πια... βαρέθηκα για απόψε αλλά δεν θα τα παρατήσω έτσι. Τουλάχιστον ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΕΙΙΙΙΛΛΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥΥΥΥ!!!!
ZGRAAABADABOUUUUMMMMM!!!
(έσκασα)

Υ.Γ.: Αν και είναι δύσκολο, προσπάθησα να κατηγοριοποιήσω τα links στο blogroll θεματικά. Υπάρχουν μερικά blogs που έχουν αυστηρό θεματικό προσανατολισμό. Σε περιπτώσεις που δεν ήμουν σίγουρη, έχω βάλει τα blogs και στις δυο κατηγορίες. Όποιος έχει παράπονο και θέλει να ζητήσει μετάθεση προς άγνωστη κατεύθυνση, θέλει να αυτοπροσδιοριστεί, να αλλάξει το όνομά του, δεν γουστάρει να εμφανίζεται ή θέλει να πει κάτι τελοσπάντων ας μου στείλει email.

|

2 Comments:

At 12/21/2004, Blogger Oneiros said...

Μη συγχίζεσαι, θα τη βρεις την άκρη, και θα είναι όλη δική σου. Θα το ξέρεις όταν όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία θα σου φαίνονται good enough to keep και οι πειραματισμοί θα χαλάνε τη συνταγή (τουλάχιστον, για σήμερα!). Αυτή είναι κι όλη η γλύκα με το design των προσωπικών ιστοσελίδων (εν αντιθέσει με το design επί πληρωμή), το εξελίσσεις με το πάσο σου και ευχαριστιέσαι την διαδρομή. Βέβαια, όταν είσαι τελειομανής με άποψη και διάθεση, οι έτοιμες λύσεις ποτέ δε φτάνουν για να σε καλύψουν απόλυτα, και σίγουρα το blogger έχει πολλούς περιορισμούς. Πιστεύω πάντως ότι ακόμα κι έτσι θα πετύχεις ένα ενδιαφέρον και προσωπικό αποτέλεσμα. Όσο για την κατηγοριοποίηση και ταξινόμηση των links, ποτέ δεν σταματάει..

ΥΓ: Όντως δε φαίνεται το breathe στον τίτλο των σχολίων, και το datascape σπάει πλέον ως data-scape, τα previous posts όμως τα βλέπω. Όλα αυτά με Firefox και Opera. Για τη γραμμή που περιέχει τα HaloScan comments και το Trackback, αν δεν μπορείς να πειράξεις το CSS, δοκίμασε να προσθέσεις μιά κενή εικόνα.

 
At 12/21/2004, Blogger evee said...

xexeee.. ego skeftomoun na evaza kapoia grammata i kalitera afto: ____ kai na ta ekana sto xroma tou background gia na min fenode...oste na pane ta comments optika pia dexia to kolpo to exo kanei kai allou meso dreamweaver omos.. edo pou prokeitai gia etoimo kommati kodika tou haloscan den xero an boro na xrisimopoiiso dreamweaver, giati ekei kano oti thelo kai meta kano copy-paste ton kodika tis opoias paremvasis mou sto krisimo simeio... me katalave kaneis i ta leo berdemena?

 

Post a Comment

<< Home