Monday, March 28, 2005

wow!

Επεμβάση στο Παραλιακό Μέτωπο της Θεσσαλονίκης, Σχολή Ναυτικών στον Ασπρόπυργο, Κέντρο Καταδύσεων στην Ανάβυσσο, Σχολή Τσίρκου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης... όλα στο blender!

Με ενημέρωσαν πρόσφατα οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ(τετράγωνο Στουρνάρη - Πατησίων - Τοσίτσα - Μπουμπουλίνας), ότι οι διπλωματικές από το 2002 και μετά ανέβηκαν στο site. Μπαίνω και εγώ να δω τα έργα και τις ημέρες τις δικές μου και των υπολοίπων(Φλεβάρης 2003) και τώρα νιώθω κάπως... Εγώ το έκανα αυτό? Κατ'αρχήν το κείμενο είναι λιγάκι γάμησέτα. Αυτό που είχα δώσει εγώ ήταν καλύτερο αλλά τι να κάνουμε? Έτσι είναι οι editors... Το τελευταίο σκίτσο λόγω έκτασης που καταλαμβάνει δείχνει πιο σημαντικό από όσο ήταν, ενώ η κάτοψη και η όψη από πάνω, 2 μέτρα μήκος το καθένα σχέδιο, με πατέντα για να συνδυάσω σχέδιο στο χέρι και ηλεκτρονικά μέσα, χάνεται. Άσε που είναι και σκοτεινό! Τεσπά...ψειριές. Μ'αρέσει ακόμη και τώρα, 2 χρόνια μετά. Των κοριτσιών είναι πιο γραφίστικο στην παρουσίασή του, άρα και πιο φωτογενές. Στην Ε. τα μολύβια φαίνονται ΟΚ. Στο δίδυμο Λ.-Χ., η Χ, ξεχάστηκε σαν όνομα! Τα σχέδια όμως με το απλό και ταπεινό Bic γαμάνε, ως συνήθως!

|

4 Comments:

At 3/28/2005, Anonymous Anonymous said...

Αναστασοπούλου παιδί μου βρίσκω εξαιρετική την όλη ιδέα και την υλοποίησή της, αλλά λύσε μου την εξής απορία: οι βουτιές πραγματοποιούνται από τον μπετονένιο πρόβολο που βλέπω στην τελευταία φωτογραφία και τον κόβω για 20 με 25 μέτρα ύψος - χώρια ο γκρεμός από κάτω; :-)

βαρόμετρο

 
At 3/30/2005, Anonymous Anonymous said...

"Των κοριτσιών είναι πιο γραφίστικο στην παρουσίασή του..."

Σχεδόν δέκα χρόνια έχω να δω την Κατερίνα. Από τότε που τελειώσαμε το σχολείο.
Είχα μάθει κάποια στιγμή ότι πέρασε αρχιτεκτονική.
Και να που έπεσα πάνω στη διπλωματική της....

 
At 3/30/2005, Blogger evee said...

ποιο ακατανόμαστο Μακαριότατε? Άλλο λέει ο άνθρωπος... Johnny αν έχετε την καλοσύνη στείλτε μου ένα email (στήλη δεξιά) να την ενημερώσω την φίλη μου δια το απρόσμενον γεγονός. Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας τώρα τώρα για ένα μεταπτυχιακό σε landscape architecture (αν θυμάσαι και προηγούμενα posts περί Costa Rica και Nicaragua, ναι, για αυτή την φίλη Κ. πρόκειται)!!!!

απίστευτο!

 
At 3/30/2005, Anonymous Anonymous said...

Euouli, eimai se allon ipologisti otan den antidro sto messenger... poios einai o johnny pou mou thimizei auti tin periodo tis zois mou pou tso prospatho na xexaso? (to leo gia asteio)

 

Post a Comment

<< Home