Friday, May 27, 2005

μωάμεθ + βουνο

Όποιος δεν έχει δει τα βουνά της Athens Voice να εξαφανίζονται πρωί Παρασκευής έξω από το μετρό της Ομόνοιας σε dt από το πιο ετερόκλητο μίγμα ανθρώπων, δεν έχει δει ακόμα τίποτα.

|

10 Comments:

At 5/27/2005, Blogger twocows said...

σπάνια καταφέρνω να προλάβω να πάρω ένα. (πάρε καμιά φοτό!)

 
At 5/27/2005, Anonymous Anonymous said...

egw ti na pw pou prepei apla na arkestw sto internet (em londino dev n8ela na mnvw tromara mou)...pavtws persi ton augousto pou evgale tnv ekdosn sta agglika evala ton baba mou na tnv parei kai na mou tnv stilei :P

 
At 5/28/2005, Blogger Oneiros said...

Κι εδώ πάνω, μιά χαρά τα πάει από κυκλοφορία η AV (αν και τα τελευταία 2-3 τεύχη έπασχαν από θεματολογία). Στη Θεσσαλονίκη, ισχύει κάτι αντίστοιχο με τον Εξώστη, κι ας μην έχει το φανατικό κοινό που είχε επί εποχής Τάσου Μιχαηλίδη (και τελευταία, με το City).

 
At 5/28/2005, Blogger Stavros Martinos said...

Χτες στις 12 παρά 5 το βράδυ υπήρχε μία τελευταία.
Την πήρα:)

Έχει αρχίσει να κουράζεται λίγο το έντυπο...

 
At 5/28/2005, Blogger evee said...

νομίζω και εγώ πως έχει αρχίσει να κουράζεται λίγο, ναι

γιατί όμως? μήπως είναι ότι γράφουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι(εμένα με κουράζει αυτό π.χ.)? θα προτιμούσα να μην γράφουν σε ΚΑΘΕ τεύχος οι ίδιοι αλλά να εμφανίζονται κάθε 2/3 τεύχη. Και επίσης και πιο πολλοί κομήτες στην ομάδα παρακαλώ.

τι άλλο? any ideas?

 
At 5/29/2005, Anonymous Anonymous said...

Ναι, αλλά η στήλη "σε είδα" τουλάχιστον παραμένει ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη. Ξέρετε να συμβαίνει πουθενα αλλού αυτή η κατάσταση? Αν ναι πείτε μου γιατί με ενδιαφέρει.

 
At 5/29/2005, Anonymous Anonymous said...

http://www.athensvoice.gr/

Se periptosi pou den gnorizate oti oloi mporoume na diavazoume AV

 
At 5/29/2005, Anonymous Anonymous said...

Εγω την εχω βαρεθει εντελώς. ΠροσποιείταΙ οτι ζει περισσοτερο απο οσο ζουν εκεινοι που την γραφουν.Αυτιστικη μου κανει. Ολο και περισσοτερο

 
At 5/29/2005, Blogger evee said...

ρε ανώνυμοι, ΕΛΕΟΣ! υπογράψτε με κάποιον τρόπο παρακαλώ, έστω και για να έχω έναν τρόπο να σας αποτείνομαι... τι πάθατε όλοι ξαφνικά? Να ξαναγυρίσω τα comments σε only registered (Blogger) users? Δεν λέει...


ανώνυμος ο Α': το "σε είδα" ήταν μια εκπληκτική ιδέα και από πλευρά πρωτοτυπίας αλλά και από πρακτική πλευρά. Ειλικρινά όμως, αντέχεις να διαβάσεις μια φορά ολόκληρη τη στήλη? Εγώ βαριέμαι. Και να τη διαβάσεις όμως μια φορά θα την ξαναδιαβάσεις? Γιατί? Μόνο για να σκοτώσεις τον χρόνο σου στην αποβάθρα του μετρό ίσως.

ανώνυμος ο Γ': ναι, αυτό βλέπω και εγώ... ξεκινάω από τη Μυρτώ Κοντοβά πάντα η οποία -τι κρίμα- έχει αρχίσει επίσης να κουράζει. Κοιτάω και τα άλλα, αλλά δεν βρίσκω κάτι καινούργιο. Νιώθω ότι έχει βαρύνει.

 
At 5/31/2005, Blogger Stavros Martinos said...

ναι, κι εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να διατηρηθεί ο σκληρός πυρήνας (Μυρτώ, Σε είδα, ζώδια) και οι υπόλοιοπες στήλες να είναι πιο ελεύθερες.

Θυμάστε το 01 ('94-'96); Ξεκίνησε μια χαρά περιοδικό, και σε κάποια στιγμή έβγαλε εξώφυλλο τη Λιάνη. Ε, μετά έγινε άστα να πάνε. Ξαναέπεσε στα χέρια μου ένα από τα τελευταία τεύχη κατά το '98 και ήταν κάτι ανάμεσα σε Super Κατερίνα και ειδήσεις του MAD.

 

Post a Comment

<< Home