Friday, September 23, 2005

blogs on air

στον ΣΚΑΙ αυτή τη στιγμή μιλάνε για blogs

|

2 Comments:

At 9/23/2005, Blogger evee said...

τελικά μιλήσαν λίγο metoike. Είπαν τι είναι ένα blog, ότι είναι free, ότι μεγάλο μέρος της "νεολαίας" έχει και μετά το γύρισαν στα γνωστά περί παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο. Συγκεκριμμένα, για τη Δανία(or somewhere there)διηγήθηκαν ένα εξωφρενικό story το οποίο όμως μπορεί να μην κατάλαβα και καλά/να μην το διηγήθηκαν καλά... Τεσπά, λέει ότι παιδιά ανεβάζουν φωτό τους στο διαδίκτυο και μετά μπαίνουν παιδεραστές και τους ζητάνε να συναντηθούνε (τους τάζουν και γλυφιτζούρια?) κ.ο.κ.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής πάντως έδειξε ψυχραιμία λέγοντας ότι είναι θέμα παιδείας, πως δεν φταίει το internet κλπ. Τεσπά, με ενοχλεί το να λένε συνεχώς τα αρνητικά και ποτέ τα θετικά του internet, ειδικά όταν αυτό έρχεται δυο μέρες μετά τις έρευνες που δείχνουν αντί για αύξηση, μείωση της ζήτησης υπολογιστών και της χρήσης internet στην Ελλάδα.

 
At 9/23/2005, Blogger Oneiros said...

No surprises here... Δες κι αυτό' όσο δεν κάνουμε τίποτα για να τους αποτρέψουμε από το να θεωρούν το internet εύκολο στόχο για λασπολογία, αυτά και χειρότερα θα συμβαίνουν.

 

Post a Comment

<< Home