Monday, October 02, 2006

κίνησε ο εβραίος

και ήταν μέρα Σάββατο

Σαν να μη μου έφτανε η κατάσταση με τα κολλύρια με την επέμβαση μυωπίας, το γεγονός ότι δεν μπορώ να δουλεύω στον υπολογιστή πάνω από 1-2 ώρες χωρίς θάμβωση στα μάτια, το ότι πρέπει να φοράω γυαλιά ηλίου για να βλέπω την οθόνη αυτό το διάστημα... σήμερα, πρώτη μέρα στη δουλειά, με έπιασε και η μέση μου!!!! Για πρώτη φορά στη ζωή μου! Στο γραφείο θα νομίζουν πως τους κάνω πλάκα. Έτσι και δεν αντέξω θα την κάνω.

|

4 Comments:

At 10/02/2006, Blogger IRQueen said...

Καλημέρα και καλή επάνοφορά! Μήπως να πάρεις άλλη μία εβδομάδα αναρωτική; να καταφέρεις να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα που ήθελες από πάντα να κάνεις αλλά δεν προλαβαίνεις ποτέ;

Να ξέρεις πάντως ότι εγώ φοράω γυαλιά ηλίου σαν πραγματική ντίβα του σινεμά συχνά-πυκνά στην δουλειά, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, βαριέμαι αυτό το βάλε/βγάλε της μυωπίας, βάλε/βγάλε του ηλίου, άνοιξε τσάντα, κλείσε τσάντα, να μην σου πέσουν τα μισά από μέσα έξω, να βλέπει όλος ο κόσμος τι μ****ς κουβαλάς μέσα στην τσάντα, άστα.

Προμηθεύσου ένα ωραίο νέο ζευγάρι ηλίου και άστους να αναρωτιούνται που σε έχουν ξαναδει!

 
At 10/02/2006, Blogger evee said...

έπρεπε να με έβλεπες στους pearl jam το Σάββατο... οι φίλοι με πείραζαν διαρκώς..τι diva με ανέβαζαν΄και τι diva με κατέβαζαν

καλή η εβδομάδα άδεια. Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν το βλέπω με τους ηλίθιους που έχω μπλέξει

 
At 10/03/2006, Blogger Oneiros said...

Καλή επαναφορά κι από μένα, Εύη, εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι παρενέργειες της εγχείρησης. Σκέφτομαι να την κάνω κι εγώ κάποια στιγμή.

Μα καλά, όλοι εκτός από μένα πήγαν στους Pearl Jam; :-(

 
At 10/03/2006, Blogger evee said...

ευχαριστώ πολύ oneire

με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω ένα κείμενο για την εμπειρία

με τόσους μύωπες/αστιγματιστές(?), νομίζω όλο και κάποιους θα ενδιαφέρει

 

Post a Comment

<< Home