Thursday, September 14, 2006

Αγάπης Αγώνας Άγονος

Image Hosted by ImageShack.us

Φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κοσμογονικό γεγονός. Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω πως στην Ελλάδα η αρχιτεκτονική ζει μια αναγέννηση: το σεμνότερο που μπορώ να ξεστομίσω είναι ότι εκτιμάται δεόντως. Και όχι μόνο εκτιμάται, μα όλοι διαβάζουν μέρα νύχτα βιβλία, περιοδικά και άρθρα αρχιτεκτονικής, ενδιαφέρονται να μη χτίζουν πατάτες, κουβεντιάζουν για αρχιτεκτονική στις παρέες τους ( η ερώτηση "έχεις δει το νέο κτίριο που χτίζει το ίδρυμα Ωνάση στη Συγγρού" ας πούμε είναι soo last year), στους δρόμους, στα καφέ....παντού! Έχουν καταλάβει ότι είναι καθρέφτης του πολιτισμού τους και αφού πολιτισμό διαθέτουν, αποφάσισαν ότι θέλουν να διαθέτουν και μοναδική, πρωτοποριακή καινοτομική αρχιτεκτονική. Για να διευρύνουν απλώς τους ορίζοντές τους(κατέχουν είπαμε, αλλά έτσι, για το update), το ρίχνουν λίγο και στο διάβασμα περί αυτής. Από σήμερα δε το πρωί και στο internet!

Αποτέλεσμα?

Image Hosted by ImageShack.us

Διχόνοια, μίσος και αλληλοσπαραγμός ίπταται σαν τη μαύρη πανούκλα πάνω από τους κύκλους των ελληνικών αρχιτεκτονικών websites και δηλητηριάζει ευγενείς καθημερινότητες με το ερώτημα "ποιος είναι ο πιο pop"(ular - μη μας πούνε και εύκολους ντε!). Έλεος φίλοι και φίλες. Μη δείχνετε τέτοιο ζήλο. Λυπηθείτε τους τους ανθρώπους, τρώγονται μεταξύ τους σαν τα σκυλιά. Εδώ κοντζαμάν hacking - αντάρτικο έχει λάβει χώρα! Σιχαμένοι λιγδιάρηδες αντίπαλοι την έπεσαν στο φίνο greek architects, τους καβάντζωσαν τη mailing list και άρχισαν να στέλνουν σε όλους emails με αποτέλεσμα τη δημιουργία πανικού στις τάξεις των αρχιτεκτόνων-σέρφερς και το σκίσιμο ενός οδηγού 3d studio... Δεν τα λέω εγώ. Τα είπαν οι ίδιοι χύμα και τσουβαλάτα εδώ. Τι δράμα και ετούτο?


Χαχχαχαχαχαχαχα! καλό? Τέτοια ήταν η απρόσμενη συνέχεια του gra.

Ε μη τρελαθούμε και τελείως δηλαδή.

- Μη τους δίνεις σημασία πουλάκι μου, σε φθονούνε! Και εσένα και την ευμορφάδα σου και το μυαλό σου που κόβει σα διαμάντι και την καλή σου τη τύχη... Σώπα πουλάκι μου.. -

|

4 Comments:

At 9/14/2006, Blogger Mave said...

έχω λυθεί στο γέλιο :) πολύ καλό..
ακόμα περιμένω την αντίδρασή τους !!! καλό βράδυ τα λέμε αύριο!

 
At 9/19/2006, Blogger evee said...

το you make my day email το έλαβα χτες:



Αγαπητοί φίλοι γεια σας.



Καταρχήν σας ζητούμε συγνώμη για την μεγάλη αναστάτωση που έγινε με τα mail στις 14.09.06.

Το περιοδικό μας ευτυχώς ή δυστυχώς είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα site αρχιτεκτονικής με χιλιάδες αναγνώστες και αυτό μάλλον δεν συμφέρει κάποιες μεγάλες Ελληνικές εταιρίες – περιοδικά που θέλησαν εσκεμμένα να προξενήσουν το πρόβλημα.

Το ζήτημα – επίθεση έχει πλέον διορθωθεί και εντοπιστεί και θα ακολουθήσουμε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων τους.

Και πάλι σας ζητάμε συγνώμη και είμαστε στην διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση.



Με τιμή

Greek Architects

www.greekarchitects.gr



τσκτσκτσκ.. ίσως είναι το πρώτο επαγγελματικό ελληνικό site που εχακεύθην. Πάντα πρωτοπόροι.

 
At 9/20/2006, Blogger IRQueen said...

Βεβαίως, θα πρέπει να πούμε ότι για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά... αλλά από ότι διαβάζω δεν αφήνουμε στους συναδέρφους ούτε καν το benefit of the doubt... μήπως να επιδείξουμε λίγη επιείκεια; ένα απλό μήπως.

 
At 9/20/2006, Blogger evee said...

έχεις δίκιο infrared

αν είχα μιλήσει για ολόκληρη τη σειρά emails που πήγε και ήρθε, νομίζω θα είχες συμφωνήσει μαζί μου

Επίσης, εγώ το greekarchitects.gr δεν το γνώρισα χτες. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την προσπάθεια αυτή, κατανοώ ότι είναι δουλειά ανθρώπων με κέφι, ερασιτεχνών (αφού δουλεύουν και σας αρχιτέκτονες οι περισσότεροι - λογικό). Μα έχω -από παλιότερα- κάποιες επιφυλάξεις ως προς τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την online κοινότητα. Μπορεί να μην παράγουν έντυπο υλικό, μπορεί οι αναγνώστες να μην αγοράζουν το περιοδικό, μα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν απαιτήσεις ή δεν πρέπει σέβεσαι τη νοημοσύνη τους ή τον ελεύθερό τους χρόνο.

Ελπίζω άπό τέτοια μικρά παρατράγουδα να διδαχθούν και να βελτιωθούν για να τους διαβάζουμε με ακόμη περισσότερο κέφι.

 

Post a Comment

<< Home