Friday, September 22, 2006

keep an eye on

Image Hosted by ImageShack.us

γκαβομάρα?

Ω, ναι. Και επειδή βαρέθηκα να έχω και φακούς και γυαλιά μυωπίας και γυαλιά μυωπίας + ηλίου και γυαλιά ηλίου, είπα να λείψω μερικές μέρες, να μεταβώ εις την Κρήτην να με περιποιηθώ λίγο. Από τη Δευτέρα και για λίγες μέρες δεν θα μου επιτρέπεται να κάτσω μπροστά σε οθόνη υπολογιστή.

Ήτο μια σύντομη ενημέρωσις -προσφορά του κασταστήματος-.
;)

|

5 Comments:

At 9/22/2006, Blogger IRQueen said...

Η Κρήτη βγάζει καλούς οφθαλμοχειρούργους καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα; να το έχουμε στα υπόψη! :)
Καλό ταξίδι και καλή επάνοδο και ελπίζω να δράξεις την ευκαιρία της εθελούσιας αποχής από το γραφείο σου για να ξεκουραστείς, να δεις για σπίτι, κάνεις φθινοπωρινά ψώνια και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου!
Μην ξεχνάς να στέλνεις και κανένα σμς σε γνωστό αρχιτέκτονα της θεσσαλονίκης ο οποίος θα την βγάλει μόνος του την βδομάδα στο σπίτι [ελπίζω να βρω τοίχους όταν γυρίσω...]
Μάκια
:)

 
At 9/22/2006, Blogger evee said...

infrared θα πάω να κάνω μια επέμβαση για να ξεφορτωθώ τη μυωπία μου

Ο γιατρός που ανακάλυψε την μέθοδο (ή την βελτίωσε σε βαθμό που πια να είναι απλή, έτσι έχω μάθει) είναι ένας Έλληνας ονόματι Παλλήκαρης. Την επέμβαση την κάνουνε πια παντού, αλλά η φήμη του ώθησε την οικογένειά μου -που φοβούνται πολύ όταν πρόκεται για κάτι τέτοια- να αποφασίσουμε να πάμε εκεί. Το αστείο είναι ότι την επέμβαση θα την κάνει και η αδερφή μου! Μαζί. 4 μάτια σε μια μέρα όσο να'ναι είναι μια απόφαση... ;)

 
At 9/26/2006, Blogger civil said...

Γεννημένος σε μια οικογένεια που οι 5 στους 6 έχουν οφθαλμολογικό πρόβλημα (όχι εγω!) σου εύχομαι τα καλύτερα!

ΥΓ Μήπως είμαι του...κουμπάρου;

 
At 9/27/2006, Blogger kyrallina said...

Καλή ξεκούραση και με γεια τα μάτια!

 
At 10/03/2006, Blogger IRQueen said...

Evee, σίγουρα θα ενδιέφερε ένα κείμενό σου με την εμπειρία [τα γράφεις και τόσο ωραία!] την νύφη μου η οποία έχει 13 και 14 βαθμούς μυωπίας αντίστοιχα στα δύο μάτια!

Με γειά τα νέα μάτια!

 

Post a Comment

<< Home