Saturday, February 03, 2007

lights on

Image Hosted by ImageShack.us

Για άλλη μια φορά (παλιά καραβάνα speaking), οι πρώτοι μήνες του χρόνου αποδεικνύονται αρκετά blog-friendly.

Kάνοντας ένα σεφτέ εκ του προχείρου, έχουμε και λέμε:

α. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού diva, μια σειρά από ελληνίδες bloggers φωτογραφίζονται και μιλάνε για τα blogs τους, το blogging in general κλπκλπ. Η υπογράφουσα -καθότι όπου δει φλας νομίζει ότι είναι για αυτή και τρέχει και ποζάρει πρώτη πρώτη- έχει καταφέρει να παρεισφρήσει δολίως.

β. Αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έχει ένθετο αφιερωμένο στα blogs. Μόλις έλαβα email από τον συντάκτη του Μάριο Ροζάκο που με πληροφορεί για το γεγονός. Λεξικό με όρους, μια σύντομη "ιστορία" του μέσου, πως-να-το-κάνεις-στο-σπίτι-σου για τους πρωτάρηδες, τα 100 δημοφιλέστερα ελληνικά blogs (το τι meta-blogging έχει να πέσει για αυτό ένας θεός ξέρει - έλεος, δεν έχουν βαρεθεί?), λίγα λόγια για 230 ελληνικά blogs και 50 "ξένα" και άλλα ωραία περιγράφει ο κύριος Ροζάκος στο email του. Είδομεν λοιπόν τουμόροου.

υγ: να ενημερώσω ότι αυτό που νοιώθετε διαβάζοντας αυτό το post (ρίγη συγκίνησης υποθέτω) λέγεται αέρας ανανέωσης. Βλέπετε αναβαθμιστήκε το κατάστημα στο νέο blogger. Επιτέλους. Ένοιωθα εντελώς ντεμοντέ, να έχουν αλλάξει
όλοι (και η κουτσή Μαρία) και εμένα ειδικά να αρνείται να με ανανεώσει κατ'έξακολούθησην, με τη δικαιολογία ότι είναι μεγάλο (το blog). Ευτυχώς όλα έληξαν κατ'ευχήν μετά από μια επώνυμη καταγγελία -πλάτη- στο δελτίο των 8. Apologies για ότι προβληματάκια φαίνονται στη στήλη δεξιά, υπόσχομαι να τα βελτιώσω as soon as possible.

Labels:

|

6 Comments:

At 2/05/2007, Blogger Thrass said...

Πιστεύω ότι η φωτογραφία σου στην Ντίβα είναι πολύ "σωστή". Πιάσανε -εκτός από την εμφάνιση- και τον "αέρα" σου!
Κι εις ανώτερα!

Και με γειά ο "νέος blogger". Όταν πρωτοέκανα την αλλαγή, ξενέρωσα απίστευτα, αλλά πλέον μαθαίνω τακόλπα του και έχω αρχίσει σιγά-σιγά να τον συνηθίζω.

 
At 2/05/2007, Blogger evee said...

thankx, thankx, thank :D


να διορθώσω μόνο:

"τους άφησα να πιάσουν" την εμφάνιση και τον αέρα :Ρ

 
At 2/05/2007, Blogger Old Boy said...

Thrass, φαντάζομαι μιλάς για την περίφημη «βαμπ αύρα» της :-)))

 
At 2/05/2007, Blogger evee said...

ναι, αυτή η "περίφημη" βαμπ αύρα μου :Ρ

μόνο σήμερα -πρώτη μέρα στο γυμναστήριο- φαίνεται ότι εξαχνώθηκε η αύρα γιατί η γυμνάστρια με ρώτησε αν θέλω να γίνω Σκλεναρίκοβα

δεν ανησυχώ όμως, πρέπει να ήταν παροδικό. Το έχουν αυτό οι βαμπ αύρες τα απογεύματα της Δευτέρας. Το λέει και το wikipedia.

 
At 2/09/2007, Blogger Magica de Spell said...

Αχ Ευάκι κι εμένα μου άρεσε πολύ φωτογραφία σου!!!!
Είναι ΕΣΥ! Τέλεια.

 
At 2/09/2007, Blogger evee said...

ok
παραδίνομαι

thankx, thankx, thankx σε όλους :)

 

Post a Comment

<< Home