Wednesday, January 17, 2007

le cabaret

Το είχα ακούσει από καιρό. Τη Δευτέρα πήγα. Και ήταν ότι περίμενα και καλύτερο. Στο pizza pomodoro του Κολωνακίου, κάθε Δευτερότριτα βράδυ, οι αδελφές Μαγγίρα παρουσιάζουν ένα show "τύπου cabaret" όπως λένε οι ίδιες, με τραγούδι, χορό, μιμήσεις και stand up comedy με το κοινό.

Γνωστή λάτρης τέτοιων καταστάσεων (yeah! και yeah!) στάθηκα αυστηρή κριτής (με ολίγη ζήλεια - ομολογώ ότι θα'θελα να ήμουν στη θέση τους) και ομολογώ ότι ήταν απλά εξαιρετικές. Πανέξυπνες, κοφτερές, φρέσκιες και -αν υπάρχει τέτοιο- με ταλέντο. Η Μπέτυ δε, θεά όπως πάντα και η Ματθίλδη αυτό που θα έλεγαν παλιά "καρατερίστα". Το κόβω προτού να φανεί διαφήμιση, που δεν θέλω να φανεί και έτσι θα θάψω τo χωροταξικό της υπόθεσης: Τι καταγώγιο εκείνο το μαγαζί - Αν είναι δυνατόν - στενό και μικρό - πρέπει να κλείσεις ένα μήνα πριν πας για να φας μια πανάκριβη πίτσα ή να πας στο bar μήκους 1μισι μέτρου και να στέκεσαι στις μύτες προκειμένου να βλέπεις. Αυτό φυσικά αν δεν κατσικωθεί μπροστά σου κανένας 22χρονος με την 10μελή παρέα του, όλοι φανς της Αννούλας που έχει την επιχείρηση.

Τα extra bonus είναι το πρωτότυπον της νυχτερινής εξόδου, το απίστευτο fun της υπόθεσης και για τους fashionistas ή του φετιχιστές σημειώνω την παρέλαση περουκών, βαψιμάτων, ρούχων και εσώρουχων. Τέλος για τις θαυμάστριες τηλεοπτικών -και μη- αστέρων, το μέρος είναι φωλιά. Εγώ πέτυχα Παπακαλιάτη, Μαρκουλάκη, σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο, γνωστό επιχειρηματία του τρέντυ άθενς μπάι νάιτ και την πολυφωτογραφημένη κορή της ιδιοκτήριας με το γκόμενό της.

Τι νομίζετε, ότι με τη δουλειά δεν ενημερώνομαι επί των πολιτιστικών? :Ρ

|

2 Comments:

At 1/17/2007, Blogger Kevlarsoul said...

Όλο αυτό μου θύμισε μια Eλλάδα που μέσα σε όλα τα τρελά της είναι fun. Μόνο σε τέτοια πολιτσιμικά γεγονότα
μπορεί κανεί να δεί ολα αυτά, κι όλους αυτούς; :)

 
At 1/17/2007, Blogger evee said...

ε καλά ντε.. και στο 2 του Παπαιωάννου έτσι ήταν (χωρίς το γέλιο όμως, μα με μπόνους πολιτικές σελεμπριτέ)

 

Post a Comment

<< Home