Monday, January 08, 2007

να θυροκολληθεί το παρόν

" αγαπητοί αναγνώστες,

Η συγγραφέας του blog διάγει βίο αβίωτο. Θέλει να κάνει πολλά posts, να γράψει τη συνέχεια των 50778 series και όχι μόνο, να αλλάξει τη μορφή του blog της από beta σε κανονικό όπως προστάζει ο blogger, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα από όλα αυτά.

Έχει πήξει στη δουλειά με δυο παράλληλα deadlines (6ωρους ύπνους εδώ και καμμιά 20αριά μέρες), έχει και τον blogger από τη μια να μην την αφήνει να μπαίνει εύκολα στο blog της και να την παραπέμπει σε αναβάθμιση, από την άλλη να μη δέχεται να της κάνει την αναβάθμιση γιατί είναι μεγάλο το blog (λέει) και δεν είναι έτοιμοι.

Η συγγραφέας του blog αντιμετωπίζει την εργασιακή της κατάσταση με επιστημονικό τρόπο. Όταν φρικάρει, βάζει στο τέρμα χαρωπά τραγουδάκια (τύπου Enola Gay) και κοπανιέται γύρω γύρω σαν το ορμονοχτυπημένο 15άχρονο, παίρνει κέφι και ενέργεια και συνεχίζει, μετά κουράζεται, μετά πεισμώνει, μετά θυμώνει, τρώει κάτι να πάρει δυνάμεις, κατεβάζει ότι παίζει σε coca cola και μπύρα (αργά τα βράδια/νωρίς τα πρωινά - κάνει και καλό στην επιδερμίδα) για να έχει την ψευδαίσθηση ότι ξαλεγράρει, φοβάται μήπως παχύνει και τέλος, μετά από επαναλαμβανόμενη επανάληψη επαναλήψεων των προηγούμενων, φοράει κανένα κραγιονάκι το πρωί που θα ξυπνήσει προκειμένου να κάτσει στο laptop της και να νιώθει ότι δεν ζει τη μέρα της μαρμόττας. Επίσης βάζει άρωμα και ρίχνει και κανένα σκούπισμα.

Η συγγραφέας αυτού του blog δεν ζητάει τη συμπάθειά σας δια το προαναφερθέν πακέτο. Τα έχει περάσει αυτά άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν και -ευτυχώς- έχουν όλα αποδώσει τα μέγιστα. Απλά να τα πει κάπου ήθελε. Και τα είπε. "

Labels: ,

|

15 Comments:

At 1/08/2007, Anonymous Anonymous said...

μήνυμα ελήφθη. βάστα γερά.

 
At 1/08/2007, Blogger Roark said...

Νομίζω η συγγραφέας του blog κάπου της αρέσει να κλαίγεται. Διότι είναι παραπάνω από προφανές εδώ μέσα ότι καραγουστάρει αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει καλύτερο "φτιάξιμο" από την παραγωγική εργασία σε κάτι που σ'αρέσει. Αντί για την συμπάθειά μας, κερδίζει τον φθόνο όσων δεν τελούν αυτή τη στιγμή σε ανάλογο οργασμό δημιουργικής παραγωγικότητας (ή παραγωγικής δημιουργικότητας).

 
At 1/08/2007, Blogger evee said...

roark μας υποχρέωσες

ναι, κάπως έτσι είναι στο βάθος, μα έλα πέστα μου εμένα τώρα που όπως είμαι freaked out, όποιος μου μιλήσει τα ακούει για τα καλά

 
At 1/08/2007, Blogger evee said...

τι ευγενική οικοδέσποινα... από τα μούτρα πήρα τους ανθρώπους

 
At 1/08/2007, Anonymous Anonymous said...

το δικό μου πρόβλημα είναι πως ενώ έπρεπε να διάγω το βίο που περιγράφεις κάνω τα ακριβώς αντίθετα, κοινώς δε βάζω κώλο μέσα κι έχω πάει σε όλα τα θέατρα, όλα τα καινούρια εστιατόρια και μπαρ Αθηνών τε και Θεσσαλονίκης. Και για κάποιο λόγο νιώθω φοβερές ενοχές...Ο blogger θα κάνει 2-3 μέρες να σου τελειώσει την αναβάθμιση. Το δικό μου έκανε μισή και σκέψου ότι είναι το 1/5 (και πολύ βάζω - να κόψω κάτι;) σε σχέση με το δικό σου. Προς Θεού όταν με το καλό αναβαθμιστεί μην αλλάξεις το template χωρίς να έχεις σώσει κάπου το κώδικά σου γιατί θα επέλθει ολική καταστροφή!

 
At 1/09/2007, Blogger Sleeper in Metropolis said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 1/09/2007, Blogger Sleeper in Metropolis said...

χα χα! :))) κι εμένα έτσι ακριβώς είναι οι μέρες μου...
evee στάνταρ καραγουστάρεις σε καταλαβαίνω... :)
αύριο παραδίδω και σκέφτομαι απ' το πρωί "να κάνω κάτι για τον εαυτό μου", να βάψω τα νύχια μου π.χ.
έλα που ζηλεύω και τη maroulitaaa όμως απ' την άλλη...
δυο ζωές θέμε λέμε...

 
At 1/09/2007, Anonymous Anonymous said...

Καλημέρα

Τα καλα νεα είναι ότι θα περάσεις πολλές φορές τετοια ξενυχτια, τα κακα νεα είναι ότι θα υπάρξει διατροφική αλλαγη που θα φτάσει εως την διαταραχή (μακαρόνια κρύα για πρωινο, σοκολάτες οτι ώρα να'ναι, cokes αντι για νερο κλπ κλπ). Κοριτσάκι keep on planning

 
At 1/09/2007, Blogger Roark said...

Δεν μου χρειάζεται να τα ακούσω (τα ακούω γενικά αρκετά και από πολλούς), οπότε επιλέγω να μην στα πω. :P

YΓ. Βγάλε το Snap. Μετά από λίγο καταντάει εκνευριστικό και δεν προσφέρει τίποτα στη λειτουργικότητα. Και το είχα βάλει αλλά το έβγαλα.

 
At 1/09/2007, Blogger evee said...

γιατί αγαπητοί μου αναγνώστες γουστάρετε να πήζετε δεν μπορώ να καταλάβω

ότι μου το προβάλετε το κατανοώ (ωραίο ε? - κληρονομιά από τους ψυχολόγους)

η απορία μου όμως είναι ότι δεν γράφει κανείς explicitly ότι το μοναδικό "ωραίο" είναι ότι πήζεις σε ένα τομέα που γουστάρεις

Η ανωτέρω παραδοχή μας οδηγεί μαθηματικά σε ένα από τα δυο ακόλουθα τινά:

α. ή αν συνεχίσεις έτσι και θα πάψεις να τον γουστάρεις πλέον, ή
β. αν συνεχίσεις έτσι θα πάψεις γενικώς, θα οριζοντιωθείς, θα τεζάρεις, θα πετάξεις τα πέταλα

συνεπώς, καταλήγω στο λογικό συμπέρασμα ότι η επιλογή να κάνεις μια δουλειά που -στην αρχή τουλάχιστον- σου αρέσει, είναι μια αυτοκαταστροφική επιλογή.

 
At 1/09/2007, Blogger evee said...

το snap μαλακία, ναι

;)

 
At 1/10/2007, Blogger zenovia said...

evee κουράγιο.

δε νομίζω ότι τίθεται θέμα 'καραγουστάρω' το ξενύχτι, ειδικά μετά από επανάληψη του σεναρίου...
απλώς υπάρχει μία επιτακτική δύναμη που σε ωθεί σε αυτή την κατάσταση.

το post σου με χαροποίησε κάπως: δεν αισθάνομαι μόνη μου χριστουγεννιάτικα ... να ξενυχτάω! είναι πολύ ενθαρρυντικό τέτοιες μέρες/ νύχτες να είσαι μακριά απο καλοπερασάκιδες και κοντά σε αφοσοιωμένους... αλλά να μην το παρακάνουμε (ευχή για το 2007!)

maroulitaaa έχεις πολύ πλάκα!

 
At 1/10/2007, Blogger nikpolyzos said...

Καλη χρονια σε ολους και απο εμενα...

ελπιζωντας σε αρκετους (κ εμενα προσωπικα) να μην συνεχιστει με τους "βαρβαρους" τροπους που ξεκινησε...

 
At 1/16/2007, Anonymous Anonymous said...

"αν συνεχίσεις έτσι θα πάψεις γενικώς, θα οριζοντιωθείς, θα τεζάρεις, θα πετάξεις τα πέταλα"

Συμφωνώ, αλλά τουλάχιστο θα έχεις βγάλει φράγκα. Και φράγκα = νέες δυνατότητες. Αρκεί να μην έχεις χάσει τον εαυτό σου μέχρι τότε.

 
At 1/16/2007, Blogger Unknown said...

καλυτερότερη χρονιά eve, στο γραφείο όταν πήζουν οι κοπέλες τα ξημερώματα από τα νεύρα και την ένταση που έχουν το ρίχνουν στις δουλειές του σπιτιού π.χ. σιδέρωμα ελπίζω να μην σε καταβάλει έτσι και σένα, κουράγιο θα περάσει ;)

 

Post a Comment

<< Home