Sunday, March 18, 2007

περίπατος στην Αθήνα

Παρά λίγο να αραχνιάσει αλλά τελικά ανέβηκε. Ποιο? Το κείμενο-αλυσίδα που έγραψαν οι ένοικοι (ή τρόφιμοι) του Hotel Memory του Μισέλ Φάις. Το θέμα αυτή τη φορά είχε ως εξής:

Το νέο θέμα αφορά έναν αθηναϊκό περίπατο. Μια διαδρομή στην πρωτεύουσα που αγαπάτε. Περιπλανητικής διάθεσης το νέα θέμα θα γραφεί σαν σπονδυλωτή αφήγηση: ήγουν ο ένας θα δίνει την σκυτάλη στον άλλον μέχρι να τελειώσει ο σπαστός περίπατος του Χοτέλ μας.

Τύφλα να έχει το "Μυθιστόρημα των Τεσσάρων" δηλαδή! Μα η λογική ήταν η ίδια. Κανένας δεν είχε γνώση για το τι γράφουν οι προηγούμενοι ή οι επόμενοι. Επίσης, 3 παλιοί ένοικοι την έκαναν και μπήκαν 3 καινούργιοι. Ανανέωση.

Τεσπά. Το θέμα φιλοδοξούσε(κατά Μισέλ) να είχε τελειώσει μέσα σε καμμιά εβδομάδα μα ήταν οφθαλμοφανές ότι κάτι τέτοιο ήταν Α-Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Ο-Ν. Σήμερα, ενώ ήμουν έτοιμη να στείλω απορημένο email στο Μισέλ για την καθυστέρηση του -almost- ενάμιση μήνα, είπα να ξανατσεκάρω. Είδα το θέμα μου να ακολουθεί αυτό της Αλίκης . Πάω να διαβάσω τι βγήκε. Είμαι πολύ περίεργη να δω αν βγαίνει νόημα. Και ποια μέρη επέλεξαν οι συνένοικοι για να περιγράψουν. Άσε με να μαντέψω. Kέντρο?

Labels:

|

2 Comments:

At 3/19/2007, Blogger cyrus said...

Η σειρά δεν είναι σωστή. Περίμενε ως αύριο...

 
At 3/19/2007, Blogger evee said...

!!??!!

 

Post a Comment

<< Home