Friday, April 20, 2007

εαρινή σύναξη

σημείωση:

Αγαπητό ημερολόγιο,
H M.τΠ.Ε. (μετά το Πάσχα εποχή) εξελίσσεται ομαλά. Τις τελευταίες δυο ημέρες (που πάω) στο γυμναστήριο, γίνεται της ζουρλής.

11 το βράδυ και όλοι (παλιοί & νέοπες) να κοπανιούνται αλύπητα στους διαδρόμους, κοιτώντας το πόσες θερμίδες καίνε, με το μυαλό στις παραλίες και τις οθόνες απέναντι να δείχνουν μοντέλα σε πασαρέλες. Τα ψάρια είναι πολλά (πάρα πολλά) ενώ η παλιοσειρά δείχνει εξαιρετική φιλοπονία: οι περισσότεροι άντρες, βάζουν τρελά βάρη στα μηχανήματα και εκτελούν τις ασκήσεις με δόντια σφιγμένα και χοντρές στάλες κάματου να γυαλίζουν στο μέτωπο και το λαιμό. Επίσης (παρότι δεν διαθέτω ακόμη τους ιδανικούς κοιλιακούς) άπαντες στραβολαιμιάζουν να με κοιτάνε όταν περνάω. Περισκόπιο κανονικό. Άνοιξη λέμε. Χτες ήρθε και μια παρέα από κοπέλες. Έδειχναν να βαριούνται και να έχουν εξουθενωθεί. Είχαν πλάκα που μια άσκηση έκαναν, 5 λεπτά γέλαγαν μεταξύ τους.

Αγαπητό ημερολόγιο, μέχρι τον Ιούλιο υποθέτω δεν θα έχουμε κρούσματα σνομπισμού ή μονομαχίας (μεταξύ των αρσενικών τουλάχιστον). Μετά θα μετράνε άπαντες τις "φέτες" τους, τις οποίες και θα ξεχάσουν με το πρώτο daquiri στην νυχτερινή παραλία. Γενικά, μετά το Πάσχα, οι περισσότεροι δείχνουν να ζουν με τη σκέψη των διακοπών. Αναρωτιέμαι γιατί.

Labels:

|

1 Comments:

At 4/20/2007, Blogger ggl said...

Και εμένα μου αρέσουν οι φέτες. Ειδικά με ζαμπόν και λιωμένο τυρί στη μέση.

 

Post a Comment

<< Home