Tuesday, May 22, 2007

πλήρεις ημερών

φαίνεται πως είναι οι αστυνομικοί, αφού ακόμη και σήμερα διαβάζω ότι δεν βρήκαν άλλη μέρα για να κάνουν απεργία, εκτός από την ημέρα του τελικού Champios League στο design ΟΑΚΑ. Η κομψότατη αυτή κίνηση εκβιασμού, προδίδει ευσυνειδησία και επαγγελματισμό.

Επειδή όμως μπορεί και να ισχύει το "σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει", σύμφωνα με κάποια άλλα μέσα, αυτά όλα λέγονται για το θε-αθήναι και τελικά στην πράξη οι αστυνομικοί θα περιοριστούν σην ανάρτηση ενός πανό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Nice. Τόσο η κίνηση της απεργίας αυτή την ημέρα, όσο και το αλαλούμ με το τι στην ευχή θα γίνει, μου φαίνεται -για να χρησιμοποιήσω ένα δόκιμο όρο- τόσο μα τόσο LAST YEAR.

Kαι επειδή τελευταίως οι last year συμπεριφορές aka η ανευθυνότητα, η ειρωνία, η μιζέρια, η κλαψομουνίασις και τα παρασκηνιακά πιαριλίκια με έχουν περικυκλώσει, ανυπομονώ για την ώρα που θα πεθάνουν οι 50something οι οποίοι συνήθως ευθύνονται για αυτές τις γελοιότητες.

Πως το ξέχασα? Τελευταία ανακάλυψα το "χάσμα των γενεών". Ναι Huston. Υπάρχει.

Labels:

|

3 Comments:

At 5/22/2007, Blogger Dimitris Athanasiadis said...

Έχω σκεφτεί κι εγώ ότι η Ελλάδα θα γίνει ένας πολύ πιο ενδιαφέρον τόπος μόλις πεθάνουν/εκλείψουν οι "χοντροί με τα μουστάκια και τα ανοιχτά πουκάμισα στο λαιμό". Όπως επίσης είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα πάρει τη θέση τους... Εγώ πάντως το παλεύω να μην παχύνω *και* γι' αυτό:)

 
At 5/23/2007, Blogger evee said...

σιγά μην παχύνεις :Ρ

Πάντως το μοντελάκι δεν βγαίνει, μόνο σε "χοντροί με τα μουστάκια και τα ανοιχτά πουκάμισα στο λαιμό". Καμουφλάρεται και σε πιο καλογυαλισμένα πακέτα. Αναρωτιέμαι ποιος θα εφεύρει τον ανιχνευτή μαλακίας. Αυτόν που θα ουρλιάζει ΜΠΙΙΙΠ-ΜΠΙΙΙΠ μόλις πιάνει σήμα και θα εκτοξεύει τον Χ ακατανόμαστο στο πυρ το εξώτερον. Έτσι γράφεται το "εξώτερον"?

 
At 5/23/2007, Blogger ggl said...

Οι επαναστάτες αστυνομικοί θα καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα, καθώς οι μη απεργώντες συνάδελφοί τους θα φυλάνε του Τσαμπιού το Λιγκ, κοινώς Ποδάρ. Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές.

 

Post a Comment

<< Home