Sunday, May 06, 2007

50778: le grand σουξέ



Μετά από το τρελό πάρτυ λίγους μήνες πριν
Image Hosted by ImageShack.us

αυτό το Σάββατο, στις 8 το βράδυ, γίνονται τα εγκαίνια της έκθεσης με τις προτάσεις για το νέο δημαρχειακό μέγαρο των Ιωαννίνων, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Όποιος είναι εκεί, και κάνει κέφι για μια ακόμη γιορτή, email me! (βλ. δεξιά)

Και για του λόγου το αληθές, Ctrl+C ->Ctrl+V από εδώ


Ο Δήμος Ιωαννιτών ανακοινώνει πως πρόκειται να πραγματοποιήσει έκθεση με θέμα τον «Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Προσχεδίων για την Ανέγερση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Ιωαννιτών»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 18 Μαϊου 2007 στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Μετά το τέλος της έκθεσης οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τις μελέτες τους.

Labels:

|

3 Comments:

At 5/08/2007, Blogger kostas said...

Επειδη δεν χανεις ευκαιρια για events ,δεξιωσεις και εγκαινια,στην Θεσσαλονικη,Τελλογλειο ιδρυμα,υπαρχει η εκθεση του Αλεξανδρου Τομπαζη και των Δημητρη και Σουζανας Αντωνακακη,μεχρι την Κυριακη.
Επισης παρουσιαση του εργου του Ορεστη Δουμανη-Αρχιτεκτονικα Θεματα 40 χρονια.
Πηγα σημερα το πρωι και αφεθηκα στο ονειρο!
Καλο απογευμα.

 
At 5/08/2007, Blogger evee said...

Kosta thankx για την κατανόηση αλλά που να πρωτοπαω? Αφενός δεν έχω ακόμη κλώνο και αφετέρου το πρώτο το είδα στο Μπενάκη. Το δεύτερο ουτε το ήξερα πως παίζει. Γράψε και εσύ κανένα οδοιπορικό για τους εν Αθήναις! :Ρ

Εγκαίνια ομολογώ δεν προτιμώ καθότι είμαι χαμηλοβλεπούσα και ποιοτικιά. Πάω μόνο όπου είμαι καλεσμένη. :Ρ Στα υπόλοιπα πάω ινκόγκνιτο. Με τεράστιο φούξια καπέλο ή μια κεραΪα στο κεφάλι. ότι πάει με τα ρούχα.

Παρεπιπτώντως αυτό είναι και το μοναδικό θέμα που με απασχολεί σοβαρά από τη Δευτέρα: τι να φορέσω το Σάββατο. Θα σπάσω τακούνια στο πλακόστρωτο αν εμφανιστώ με τα stilettos? Θα πάθουν εγκεφαλικό οι ψαγμένοι συνάδελφοί μου αν βάλω φούξια φωσφωριζέ κραγιόν? Θα δένω με τα τούρκικα διατηρητέα κτιριάκια απέναντι αν βάλω κάτι επώνυμο? Μήπως το zara ένει καλύτερα με το ηπειρωτικό κλίμα?

Τεσπά, αναφορικά με το σχόλιο του aggelos στο haloscan δίπλα, ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για τα λόγια σου. Το email μου για τα επείγοντα περιστατικά είναι δεξιά(αμα δεν το γυρίσω στην πλάκα δεν μπορώ) και είναι πάντα "τιμή και προνόμιο" (που λένε και οι Κόρε Ύδρο) για εμένα να γνωρίζω ανθρώπους.:)

 
At 5/08/2007, Blogger kostas said...

Χωρις να γνωριζω το στυλ σου,νομιζω πως ενα λινο λευκο κοστουμι Armani,χωρις τιποτα αλλο θα ηταν dress to kill!

 

Post a Comment

<< Home