Tuesday, July 17, 2007

oh James!




Μεθαύριο οι αγαπητοί James στην -δια χειρός Santiago C- Αγορά του ΟΑΚΑ.



Εγώ τους ανακάλυψα αργά. Μετά τη διάλυσή τους. Καλό ε? Και απόψε, είδα για πρώτη φορά πως μοιάζει ο Tim Booth (και εδώ) ψάχνοντας στο youΤube. Και κατά τη γνώμη μου προτιμώ την νεαρότερή του φάση. Από στυλιστική άποψη that is. Πετσί και κόκκαλο, μύσταξ και πονηρή φάτσα δεν είναι ότι ακριβώς περίμενα. (ποιητική αδεία: Μου θυμίζει και έναν παλιό φίλο.) Εξάλλου είναι γνωστό το χάσμα ανάμεσα στο πως φαντάζεσαι κάποιον ακούγοντας τη φωνή του και πως είναι όταν τον βλέπεις. Πάντως μου έκανε εντύπωση το πως κινείται στα live. Τον περίμενα πιο εκρηκτικό. Και περισσότερο αγγλόφατσα. Τεσπά, πολύ μπλαμπλα και φιλολογίες. Την Τετάρτη λοιπόν ελπίζω ότι θα περάσουμε μια βραδιά από αυτές, τις λίγες.

Μέχρι τότε...



...τη σκυτάλη έχουν στα χέρια τους τα τζιτζίκια. Μέρα νύχτα, χωρίς εισιτήριο, τώρα και στο Σύνταγμα.

Labels: ,

|

3 Comments:

At 7/18/2007, Blogger Sleeper in Metropolis said...

ζηλεύω!!!
:)
θέλω κι εγώ!
το σκεφτόμουν να πάω στο Λονδίνο που έπαιζαν τον Απρίλη και πήγαν κάτι φίλοι μου αλλά μ' έπιασαν αφραγκιές, άσε που έπρεπε να κλείσεις την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης...
μου αρέσουν πολύ οι James. δε θα ξεχάσω ποτέ το σοκ που είχαν υποστεί οι φίλες μου στα 2001 [νομίζω?] όταν έλεγα ότι μου αρέσει ο άντρας στο εξώφυλλο του 'pleased to meet you' [το πρόσωπο του έχει προκύψει από ένωση στο φότοσοπ χαρακτηριστικών όλων των μελών της μπάντας]... :)))

 
At 7/18/2007, Blogger IRQueen said...

Αχ, ζω στον πλανήτη happy νομίζω, είδα τον τίτλο και πίστεψα ότι θα δω ένα ωραιότατο post για τον ποιο διάσημο [κατ εμέ, ή τουλάχιστον το δικό μου μυαλό εκεί πήγε] James όλων των εποχών... και πλέον, και για όλα τα γούστα! :)

 
At 7/18/2007, Blogger Κώστας said...

θα είμαι και εγώ εκεί. Θα τα πούμε

 

Post a Comment

<< Home