Monday, October 11, 2004

second debate

Διαβάζω στις εφημερίδες για το δεύτερο debate μεταξύ των υποψηφίων για τις αμερικάνικες εκλογές, και έχω χάσει τη μπάλα!!!!

Πρώτον, οι μισοί λένε ότι ο Bush κερδίζει τις εντυπώσεις, οι δε υπόλοιποι ότι έχει ελαφρύ προβάδισμα ο Kerry. Άλλοι μιλάνε για ισοπαλία. Δεν ξέρω τι να πιστέψω τελικά. Το γεγονός ότι λένε στα κανάλια ότι ανακαλύψανε μετά οι δημοσιογράφοι κρυμμένο μικρόφωνο στο σακάκι του Junior για να του λένε τις απαντήσεις οι συνεργάτες του μπας και κάνει καμιά γκάφα ξανά, έως και ότι το περίμενα...Τη δε απάντηση του επιτελείου Bush ότι επρόκειτο για ελάττωμα στο σακάκι (!!!!!) του υποψηφίου προέδρου την βρήκα εντελώς άκυρη. Και αλήθεια να είναι δηλαδή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας περνάνε για ηλίθιους μας: σιγά μην τους ξέφυγε, με τόση προσοχή που δίνουνε στο image του, ότι βγήκε ο πρόεδρος με σακάκι που να “τραβάει”- mon Dieu!!!.

Δεύτερον, κάθε φορά που γίνεται ένα debate των Bush-Kerry, αναμένω τα σχόλια μετά να μιλήσουν για φανερό προβάδισμα του Kerry. Kαι απογοητεύομαι. Όχι γιατί έχω δει η ίδια το debate και έχω σχηματίσει προσωπική άποψη, ούτε γιατί ξέρω πολύ καλά τον Kerry και είμαι πεπεισμένη ότι θα σώσει τον κόσμο (παρένθεση: από όσα έχω ακούσει τον προτιμώ σαφώς), αλλά γιατί νομίζω ότι είναι προφανώς πολύ καλύτερος από τον Junior. Όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί δε(οπότε το σχόλιό μου δεν ήταν ακριβώς τιμητικό για τον Kerry I know…το ξέρω ότι ακούγεται ανώριμο πολιτικά, αλλά σκέφτομαι πιο πολύ με κριτήριο anti-Bjunior παρά πιο θα είναι το αντίπαλον δέος).

|

0 Comments:

Post a Comment

<< Home