Friday, April 01, 2005

zzzzzzzzz

Αφηρημένη 1
Τετάρτη: ξυπνάω, έχω κοιμηθεί λίγο, νυστάζω, πρέπει να φύγω σε μισή ώρα, καφές στο χέρι με ακολουθεί παντού, beauté . Έχω ξεχάσει να εκτυπώσω κάτι, το εκτυπώνω, αργώ να φτάσω εκεί που πρέπει, φτάνω, έχω ξεχάσει να πάρω μαζί τα μισά(!?) αποτελέσματα της εκτύπωσης.

Αφηρημένη 2
Πέμπτη: ξυπνάω, έχω κοιμηθεί λίγο, νυστάζω, πρέπει να φύγω σε μισή ώρα, καφές στο χέρι με ακολουθεί παντού, beauté . Συνειδητοποιώ ότι αυτό που βάζω στα μαλλιά μου δεν είναι το γνωστό hairspray. Είναι άρωμα.
Νυστάζω. Ύπνος δυο ώρες το μεσημέρι, ξύπνημα με ξυπνητήρι για να κοιμηθώ και το βράδυ. Έχω πρωινό ξύπνημα την επομένη. Νυστάζω χειρότερα το απόγευμα. Το αμίλητο ζόμπι.

Αφηρημένη 3
Παρασκευή: ξυπνάω, έχω κοιμηθεί λίγο το βράδυ που πέρασε, νυστάζω, πρέπει να φύγω σε μισή ώρα(στο Ελ.Βεν. φτάνει φίλη από Λονδίνο), καφές στο χέρι με ακολουθεί παντού, beauté . Έχουν πάρει το αυτοκίνητο που μου είχαν υποσχεθεί να μου αφήσουν. Το πρόβλημα λύνεται αλλά φεύγω λιγάκι αργά. Νυστάζω όταν βγαίνω Αττική Οδό. Συνειδητοποιώ ότι μάλλον σνόμπαρα κάποια ταμπέλα, γιατί τώρα είμαι με 90klm/h στην Περιφερειακή Υμηττού και πάω Καρέα.
Στο Δημόκριτο, βγαίνω, αναστροφή, μπαίνω, παίρνω τη σωστή κατεύθυνση. Το κινητό χτυπάει αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω. Τελικά όλα καλά. Νυστάζω. Το μεσημέρι, μετά τα κρασιά στην έρημη χειμερινή Πλάκα δεν μπορώ παρά να κοιμηθώ δίωρο. Ύπνος, ξύπνημα με ξυπνητήρι για να κοιμηθώ και το βράδυ. Πολύ φοβάμαι ότι ξαναέχω πρωινό ξύπνημα την επομένη. Νυστάζω χειρότερα το απόγευμα. Το αμίλητο ζόμπι.

Δυο λίτρα νερό, 1 μπανάνα και 2 πορτοκάλια μετά προσπαθώ να συνέλθω. Δεν θα κρατήσει πολύ αυτό. Θα τους διαολοστείλω όλους και θα πέσω να κοιμηθώ τρεις μέρες και τρεις νύχτες.

|

5 Comments:

At 4/03/2005, Blogger thas said...

Κλείσε το blog και ξεκίνα να απαντάς στα γράμματα των θαυμαστών σου! Τι φωτογραφία ήταν αυτή; Απορώ με την απουσία αντιδράσεων. Φτου σου! Κούκλα!

 
At 4/03/2005, Blogger evee said...

θενκξ ντιαρ Thas :)

 
At 4/04/2005, Anonymous Anonymous said...

Mόνο κούκλα; Κουκλάρα!

 
At 4/04/2005, Blogger evee said...

poios ine o anonymos pou ine toso enthousiodis apenadi sta looks mou?

 
At 4/04/2005, Anonymous Anonymous said...

Ένας ντροπαλός eponymous

 

Post a Comment

<< Home