Wednesday, July 06, 2005

update: εγώ μάλλον προτιμώ Παρίσι

μα τι πάθαν όλες οι μητροπόλεις ΜΑΖΙ και γουστάρουν τους Ολυμπιακούς του 2012?


για την ώρα

Μόσχα,
Μαδρίτη,
Νέα Υόρκη

έξω

update: -ήχος από τρομπέτες, ΠΟΠ από σαμπάνιες και λοιπά διθυραμβικά- ΛΟΝΔΙΝΟ

περισσότερα μετά :)

|

3 Comments:

At 7/06/2005, Blogger Phantasmak said...

μας τα 'χουνε σπάσει... Μέχρι και στο Tower Bridge είχαν προβολείς που έγραφαν "London 2012 Back the Bid"

 
At 7/07/2005, Blogger evee said...

Και εγώ πέρυσι στο Λονδίνο είχα βαρεθεί το “back the bid” σε μια πόλη που κανείς δεν έδειχνε να συγκινείται. Φαντάζομαι πως αυτό θα αλλάξει τελικά με το χρόνο. Mου είχε κάνει εντύπωση η οργανωμένη προσπάθεια (και από το BBC ας πούμε) να ταυτιστεί ο μέσος Άγγλος συναισθηματικά με τις ελπίδες της μαραθωνοδρόμου Paula Jones (καλά τη θυμάμαι?), για την οποία έδειχναν από ντοκυμαντέρ για τη ζωή της, το σπίτι της, τον άντρα της μέχρι και συνεντεύξεις την εποχή της προετοιμασίας της, ή στην Αθήνα,... λίγο απείχε από τις τατιανιές η κατάσταση. Όταν η μαραθωνοδρόμςο κατέρρευσε... χαμός! Δώστου ξανά μανά.Τσουρέκια μας τα κάνανε. Σαν οι ελπίδες ενός έθνους για διάκριση να κρέμονταν μόνο από πάνω της. Αλλά ήταν και το engaging με το γεγονός της διεκδίκησης... δεν έχω δει ξανά κάλυψη Ολυμπιακών στο εξωτερικό, αλλά μου φαίνεται πολύ λαικίστικο να γίνεται πάντα έτσι. Αλλιώς το γνωστό βρετανικό φλέγμα έχει πεθάνει.... long live “THE SUN”!

 
At 7/07/2005, Blogger evee said...

update again:

Μόλις άκουσα από το ραδιόφωνο ότι στο tube ου Λονδίνου έχει συμβεί κάτι. Είτε έκρηξη στη Liverpool St είτε σύγκρουση τρένων.

Είχαν που είχαν ψύχωση οι Άγγλοι με τα ζητήματα ασφαλείας(όχι μόνο με τη φωτιά που έχει κάψει στο παρελθόν το μισό Λονδίνο), παίζει και το αρχαίο (στο μεγαλύτερο μήκος του) tube... έχει να γίνει χαμός με τα ζητήματα ασφαλείας.

 

Post a Comment

<< Home