Monday, October 17, 2005

τις λατρεύω τέτοιες μέρες

Image Hosted by ImageShack.us

Σαν αυτή που ξημέρωσε σήμερα. Συννεφιά και αρχές κρύου. Μου έχει λείψει ο χειμώνας. Και μου πάει.

|

4 Comments:

At 10/17/2005, Blogger Κώστας said...

Καλημέρα,
και εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός. Με φθινοπωρινό τζάκετ και ομπρέλα στο αυτοκίνητο. Ωραίο το καλοκαίρι, αλλά καιρός να αλλάξουμε και λίγο!
Με την φωτογραφία που διάλεξες μου έφερες και πολύ όμορφες αναμνήσεις. Εάν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, πρόκειται για το περίφημο φυσικό αξιοθέατο 12 Apostels στην νότια ακτή της Αυστραλίας, μεταξύ Μελβούρνης και Αδελαΐδας. Το έχω δει από κοντά σε ένα από τα ξένοιαστα νεανικά(!!) ταξίδια μου και είναι πολύ εντυπωσιακό, όπως και όλη η παραθαλάσσια διαδρομή μέχρι εκεί. Μου έφτιαξες την εβδομάδα, ευχαριστώ!

 
At 10/17/2005, Blogger evee said...

ναι! ναι! αυτό είναι!!! εγώ το έμαθα από το google images και δεν ήξερα πως ήταν τόσο γνωστό!

Και -χωρίς καμμιά διάθεση τυπικής ευγενούς ανταπόδοσης- και εσύ μου έφτιαξες τη μέρα που μου θύμισες την έννοια "ταξίδι"!

 
At 10/17/2005, Blogger J95 said...

Στάνταρ αυτός ο καιρός είναι ο καλύτερος που υπάρχει.

 
At 10/18/2005, Blogger Oneiros said...

Βόλτες σε κοφτό βηματισμό στην κρύα πόλη με το δερμάτινο και τα μισά χειμωνιάτικα συμπράγκαλα (χωρίς σκούφο, γάντια κι αρβύλες, ακόμα), βρώμικες ροκιές για μουσική υπόκρουση και τελευταίες ευκαιρίες στα γυαλιά ηλίου να παίξουν κρυφτούλι με τις λιγοστές εκθαμβωτικές ακτίδες που σκάνε μύτη εδώ κι εκεί ανάμεσα στα κτίρια. Another kind of perfect... (κι ας αγαπάω περισσότερο την άνοιξη).

 

Post a Comment

<< Home