Thursday, January 26, 2006

τσι Κρήτης

Μετά το σύντομο post αφιερωμένο στους Θεσσαλονικείς, ένα ακόμη στο ίδιο πνεύμα για τους Κρητικούς. (Αλήθεια γιατί οι μεν έχουν πιο έντονη παρουσία στα blogs από τους δε?).

Μου ήρθε σήμερα στο mail και ίσως κάποιοι να ενδιαφέρονται:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο Ηράκλειο Κρήτης, στην αίθουσα της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου πραγματοποιείται έκθεση των μελετών του Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών με θέμα: «Ανάπλαση του ανατολικού παραλιακού μετώπου του Λιμ. Χερσονήσου» για το διάστημα από 23 έως 28 Ιανουαρίου 2006.

Στα πλαίσια της έκθεσης την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2006 στις 18:00μμ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των βραβευμένων μελετών από τους μελετητές.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν στην παρουσίαση.

Ο Δήμαρχος

Σπυρίδων Δανέλλης


Είναι κρίμα να είναι το Ηράκλειο, μαζί με τη Λάρισα που έχει αλλάξει λίγο τελευταία και το Αγρίνιο που παραμένει χάλια από τις πιο άσχημες πόλεις τις Ελλάδας. Και να έλεγα πως δεν έχουνε λεφτά? Μυαλό άραγε έχουνε όμως? Δρόμοι γάμησέ τα... πανωσηκώματα μπετά και τούβλα από τα 70s (για την κόρη/γιο που θα παντρευτεί one day - παντού!). Η πλατεία Ελευθερίας μπορεί να μην είναι του απολύτου γούστου μου πάντως ήταν μια καλή κίνηση. Τέλος πάντων το επόμενο ΚΠΣ θα δώσει όλα τα λεφτά στην επαρχία. Ευκαιρία να κουνηθείτε και λίγο. Κοντεύουνε να σας φάνε πολύ πιο φτωχές περιοχές της Ελλάδας, που επιδεικνύουν περισσότερη σύνεση όμως. Αλό? Με ακούτε εκεί στην Κρήτη ή σας ήπιαν οι ρακές?

|

3 Comments:

At 1/27/2006, Blogger morpheous said...

genika symfwnw mazi sou, alla ta teleftaia 4 xronia exei allaksei para poly pros to kalytero, kai exei kai synexeia (elpizw!)

 
At 1/28/2006, Blogger Thrass said...

Aυτό που χρειάζεται απελπισμένα το Ηράκλειο, είναι δένδρα.

 
At 1/31/2006, Blogger Κοκκινος Ζωολογικος Κηπος said...

Μπα δε φταίνε οι ρακές αλλά ποιόν θα ενοχλήσει το περιβάλλον αφού έτσι κι αλλιώς τα μάτια είναι μονίμως καρφωμένα στην τσέπη;

Η αλήθεια είναι ότι το Ηράκλειο μάλλον έχει αρχίσει να ξεπερνάει το μόνιμο ψυχολογικό του (ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ) κι έτσι κάποια μικρά βήματα έχουν αρχίσει να γίνονται, το πλήθος έχει γίνει κάπως πιο πολύχρωμο, όλο και καμιά συναυλία ή καμιά παράσταση σκάει μύτη, και η παρούσα δημοτική αρχή κάνει διάφορα έργα "ανάπτυξης". (ανεξαρτήτως ποιότητας, καλύτερα από την προηγούμενη που δεν έκανε τίποτα). Σα να έχει αρχίσει κάτι να καθαρίζει, να αποκτά σαφέστερη εικόνα.

Τουλάχιστον μέχρι τις ερχόμενες εκλογές, όπου οι γνωστοί πολιτικάντηδες θα νομιμοποιήσουν ο,τιδήποτε βρουν στο διάβα τους μπας και πάρουν καμιά ψήφο (Είπαμε που είναι τα μάτια). Για δέντρα προκοπή δε βλέπουμε, δεν είναι αρκετά τρέντυ, μας έχουν πήξει στο φοίνικα που παραπέμπει και σε Μπεβερλη Χιλς (Πάλι τα μάτια...). Αλήθεια ρε πατριώτες, αυτή την Κνωσό πότε θα την κάνουμε κλαμπάκι;

Και μικρή διόρθωση: το πόστ σου αναφέρεται στο Δήμο Χερσονήσου (άσχετο που η συνάντηση γίνεται στο Ηράκλειο), ένα μικρό υπερ-τουριστικό δήμο (κάποιοι λένε ότι μπροστά στη Χερσόνησο η Μύκονος μοιάζει με παρθεναγωγείο) αρκετά μακριά απ'το Ηράκλειο, ο δήμαρχος αγωνίζεται να την τακτοποιήσει αλλά (μάτια.........)

Τα ξανελέμε

(μάτια στραμμένα στον ουρανό)

 

Post a Comment

<< Home