Tuesday, June 20, 2006

goalywood

δεν ξέρω τι λένε οι "κλασσικοί" ποδοσφαιρόφιλοι, αλλά εμένα το goalywood μου αρέσει ακριβώς γιατί δεν είναι η standard αθλητική εκπομπή

|

4 Comments:

At 6/20/2006, Blogger Thrass said...

Οι κλασσικοί ποδοσφαιρόφιλοι είμαστε όλοι κλεισμένοι στις φυλακές, μετά από την τελευταία δολοφονική επίθεση που κάναμε στο στούντιο της ΝΕΤ, διαμαρτυρόμενοι για το goalywood, αλλά και για την ποιότητα της μετάδοσης των αγώνων.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι η εκπομπή αυτή είναι non-standard. Το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδιασμένη για τους μη φανατικούς τού ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου η ΝΕΤ μάς άφησε με την μπύρα στο χέρι.

Καλά που υπάρχει κι ο Γεωργίου στο κανάλι 9.

 
At 6/20/2006, Blogger evee said...

lololol

φαίνεται πως εγώ ανήκω στο target group της εκπομπής λοιπόν

Γεωργίου -> ΟΥΓΚ

 
At 6/21/2006, Blogger Oneiros said...

Διαφωνώ κάθετα, Εύη΄ σε κάθε θεματική εκπομπή, η ουσία είναι η γνώση των συντελεστών της, και τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Οι απερίγραπτοι αυτοί τύποι δεν μπορούν να "εκλαϊκεύσουν" το ποδόσφαιρο, πολύ απλά γιατί δεν το ξέρουν. Φαντάσου, πχ. να παρουσίαζε μιά εκλαϊκευμένη εκπομπή για την αρχιτεκτονική η Μενεγάκη, και θα έχεις μιά ιδέα για το λόγο που οι ποδοσφαιρόφιλοι μισούν το Goallywood (btw, lamest TV show title, ever) με πάθος.
Ατυπική αθλητική εκπομπή, και η κορυφαία του είδους που περιγράφεις, IMO, ήταν εκείνη των δυό Αντώνηδων (Πανούτσος - Καρπετόπουλος) στο προηγούμενο Μουντιάλ και το Euro. Ακριβώς γιατί ήξεραν τόσο καλά το αντικείμενο, είχαν χιούμορ και ευρηματικότητα, και δουλεύαν έξω απ' την πεπατημένη.

PS: IANAF(ootball fan), πέρα δηλαδή από κάποιες μεγάλες διοργανώσεις. Ειδικά το Μουντιάλ προσπαθώ να το απολαμβάνω πάντα, είναι μιά συνήθεια που κρατάει απ' το 1982.

 
At 6/21/2006, Blogger evee said...

ναι, και εμένα μου άρεσε ο Πανούτσος-Καρπετόπουλος

αν εξαιρέσεις κάτι ονόματα+όρους που πέταγαν συνεχώς και θα ήταν σαν να έπρεπε να τα ξέρω δηλαδή

αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος από βρέφος θα τα ξέρεις αλλά αυτή δεν είναι η περίπτωσή μου

το ποδόσφαιρο το θεωρώ πρώτα από όλα παιχνίδι και έτσι δεν το συγκρίνω με κάτι που δεν είναι άθλημα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να κάθεται και να το αναλύει για ώρες, μα εγώ δεν κάνω κέφι να είμαι σε αυτούς. Στο κάτω κάτω δεν μιλάμε και για υποατομικά σωμάτια! Μπάλα είναι γαμώτο και περιέχει και αθλητισμό και θέαμα και πλάκα. Μου αρέσει το χαζοχαρούμενο της φάσης, με λίγη ανάλυση από όσους ξέρουν ή κάποια μικρά βιντεάκια με πιο technical stuff, μου αρέσει η πλάκα/ειρωνία με τον Χορταρέα ή ξεκάρφωτους (μη ειδήμονες) που μιλάνε όπως θα μίλαγα και εγώ και θεωρώ spice στη συνταγή ακόμη και τις σεξιστικές χαζοερωτήσεις σε ωραίες γκόμενες που άλλες ντρέπονται να συνεχίσουν την πλάκα και άλλες "παίζουν μπάλα".

Kαταλαβαίνω όμως γιατί σε όλους τους άλλους δεν αρέσει.

 

Post a Comment

<< Home