Tuesday, August 01, 2006

review (updated)

Image Hosted by ImageShack.us

Το Σάββατο φεύγω για διακοπές. Περιέργως, ενώ τον χειμώνα αυτό έκανα πολλά πράγματα και κουράστηκα αρκετά δεν περιμένω τις μέρες αυτές μόνο για λόγους σωματικής ξεκούρασης. Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί διάφορα: ένας καρκίνος νέας αγαπημένης γυναίκας και μια ολική μαστεκτομή (σήμερα) - η σκέψη της μου δημιουργεί ένα μόνιμο βάρος στο στομάχι, αχ μακάρι να πάνε όλα καλά-, ένα σπίτι που βρήκα και θα ήθελα να νοικιάσω μα έχω second thoughts (χτες) - μέχρι την Παρασκευή που θα ξαναφύγει διακοπές θέλει να το δώσει, πόσα βγάζω,πόσα θα δίνω, πράξεις, κόντρα πράξεις/μπορώ? αξίζει τον κόπο? -, δουλειές που κλείνουν, δουλειές που αναβάλλονται, δουλειές που ξανανοίγουν μόνο και μόνο για να με ζαλίσουν, μια ομαδική εργασία(τις τελευταίες ημέρες) - αι στο καλό και με αυτά... λες και δεν έχω τόσα στο μυαλό μου-.

Η σωματική κόπωση είναι αντιμετωπίσιμη. Η ψυχική είναι γάμησέ τα. Τεσπά, νομίζω είναι προφανές ότι either way κουράστηκα και έτσι χαίρομαι που βλέπω την ηρεμία μου να΄ρχεται ολοταχώς.

update: άσχετο. Σήμερα που σκέφτομαι συνεχώς αυτή την ιστορία με τον καρκίνο και τη μαστεκτομή, θυμήθηκα την εξαιρετική ατάκα της Samantha(Κ.Cattrall) από Sex and The City όταν έμαθε ότι είχε καρκίνο στο στήθος και συναντάει τις φίλες της(που δεν το ξέρουν ακόμα) για καφέ.

Image Hosted by ImageShack.us


(σε ελεύθερη μετάφραση)

Φίλες: wow! τι έκανες? πολύ όμορφη είσαι σήμερα.
Samantha: thankx. I 've got cancer.

lolololll

Mε τις ειλικρινά θερμότερες ευχές που διαθέτω για υγεία και ταχεία ανάρρωση, το αφιερώνω στη Μ.

|

8 Comments:

At 8/01/2006, Blogger ggl said...

Λες evee να έρχεται ηρεμία ή απλώς στις διακοπές όλα θα χωθούν κάτω από το χαλάκι για να αντιμετωπιστούν μετά; Οκ, σταματώ να γίνομαι μουντζούφλης και σου εύχομαι καλές διακοπές σε περίπτωση που δεν τα πούμε μέχρι τότε από κοντά. Αν και με αυτούς που πας οι ευχές είναι περιττές και η καλοπέραση εγγυημένη.

 
At 8/01/2006, Blogger evee said...

thankx ggl

ανταποδίδω

Καθόλου μουρτζούφλης δεν γίνεσαι. (εντάξει, λίγο κινδυνολόγος ίσως :Ρ) Λογικό όμως αυτό που λες. Να σου πω την αλήθεια, μου φαίνεται πιο δύσκολο να κρύψεις πράγματα κάτω από χαλάκι παρά να τα αντιμετωπίσεις. Για μένα τουλάχιστον που (έξις δευτέρα φύσης) σκαλίζω τα πράγματα... πιο συχνά φτάνω στο αντίθετο. Να πρέπει να με φρενάρω δηλαδή, για να μην υπερβάλλω aka φρικάρω και τα κάνω χειρότερα.

 
At 8/01/2006, Blogger Dimitris Athanasiadis said...

Κάτω από το χαλάκι ή κάτω από το χαλίκι; ;)

 
At 8/01/2006, Blogger ilaira said...

Οπου κι αν το καταχωνιάσεις είναι εκει και σε περιμένει. Η κατάσταση της "μη-υγείας", της ασθένειας με φοβίζει, με τρομοκρατεί, με παγώνει. Ενας αγώνας δρόμου να προλάβεις τον καρκίνο πριν σε προλάβει, να γλιτώσεις από την Α ή τη Β ασθένεια, να είσαι τυχερός εσύ και οι αγαπημένοι σου. Να είστε Καλότυχοι. Κι επειτα βλέπεις αυτούς που πάλεψαν και βγηκαν νικητές και τους θαυμάζεις.
Δεν ξέρω σε τι και αν πιστεύετε, αλλά επιτρέψτε μου να πω "Δοξα το Θεο, ειμαστε καλά" και να προσδοκώ κι εγω τη ραστώνη των διακοπών. Και στα επόμενα με υγεία. GGL δεν έρχεσαι κι εσύ?

Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα για

 
At 8/01/2006, Blogger ilaira said...

...τη φίλη σου.

Το μυαλό μου έχει ήδη αρχίσει να θέλει διακοπές!

 
At 8/01/2006, Blogger Μαρκησία του Ο. said...

Εύχομαι τα καλύτερα για τη φίλη σου.

Όσο για το σπίτι, μην το σκέφτεσαι! αξίζει τον κόπο ;-)

καλές διακοπές κούκλα!
ΧΧΧ

 
At 8/02/2006, Blogger evee said...

thankx 2 all

βασικά είναι φίλη μου, αλλά τυπικά είναι θεία μου :)

Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο και μου έκανε εντύπωση η ηρεμία της. Ρώτησε τις νοσοκόμες αν της έχουν δώσει κανένα δυνατό παυσίπονο. Εκείνες απάντησαν όχι. Ο γιατρός συμφώνησε και είπε πως είναι η ηρεμία της αφού πέρασε αυτό. Να την πάλι η ηρεμία που έλεγα στηνα ρχή του post. Κύκλος.

Τα νέα είναι ευοίωνα και ελπίζω να παραμείνουν έτσι.

Το αστείο είναι ότι η ένταση ωρών μας βγήκε στο να καταλήξουμε με την αδερφή μου να της δείχνουμε γκόμενες από ένα ciao και να ρωτάμε "πως θα σου φαινόταν κάτι τέτοιο για βυζί? αυτή έχει καλό σε προφίλ, η τάδε σε ανφάς. Αν είναι καλό θα το βάλουμε και εμείς να είμαστε ασορτί". Ένας ψυχολόγος θα το έλεγε "αποσυμπίεση". Ο θυμοσοφος ανώνυμος ποιητής λέει ότι μέσα στο πικρό το γλυκό και το αντίστροφο.

 
At 8/02/2006, Blogger kat.@ said...

Perastika ki apo mena sti M... Imouna ektos diktiou meres kai tora ta ematha.
Oso gia to spiti, an den exei polles anifores, mn to skeftesai!

 

Post a Comment

<< Home