Wednesday, January 02, 2008

happy 2008!



Καλή Χρονιά! Όπως όλοι φίλες και φίλοι πληροφορηθήκαμε πάει το 2007. Ανεπιστρεπτί. Και σήμερα, μετά την πρώτη μέρα στη δουλειά (αχ πως βαρέθηκα!) έχω κέφια για ένα σύντομο προσωπικό απολογισμό.

Λοιπόν. 2007:

Ωραία χρονιά για μένα. Γεμάτη. Καλές δουλειές αφήνω πίσω μου. Πολλά πρώτα βήματα, μια διάκριση σημαντική σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό, μια κοπιώδη ενασχόληση ευθύνης με το νέο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και πολλή κούραση. Πάρα πολύ. Μα και μια σχέση που δεν παύει ποτέ να χαρίζει ευτυχία, μα και φίλους νέους και παλιούς, φίλους που έφυγαν μακριά. Και όλα αυτά δυστυχώς φαίνεται δεν αρκούσαν. Τσακωμοί και μαλακίες χοντρές στη δουλειά μπορεί να σε σκάνε αλλά πήζει το μυαλό σου για τα καλά.

Το 2008 μου αρέσει σαν αριθμός. Στρογγυλό, γυαλιστερό και ικανοποιημένο δείχνει. Το τι θα συμβεί προφανώς θα το δείξει ο χρόνος. Εξάλλου πάντα συμβαίνουν απ'όλα. Με τα όσα γέχω κατά νου ετούτη τη στιγμή, θα είναι σίγουρα ένα έτος αλλαγών. Και δεν θέλω τίποτα άλλο. Συνεχείς αλλαγές. Προς το καλύτερο βεβαίως βεβαίως. Μου αρέσουν οι αλλαγές. Όπως και να είσαι, στραβά ή καλά, υπάρχει πάντα κάτι καλύτερο. Αλλαγές λοιπόν. Φρέσκιες. Σαν αέρας ανάμεσα από τα μαλλιά.
Και υγεία.

Αυτά εύχομαι σε όλους.

Καλή χρονιά!

Labels:

|

3 Comments:

At 1/03/2008, Blogger salepi said...

είναι, δεν είναι ωραιο νούμερο?
καλή χρονιά!
και ανανέωση

 
At 1/03/2008, Blogger Θυμήσου πως με λένε… said...

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!...

 
At 1/07/2008, Blogger evee said...

επίσης σε όλους!

@ θυμήσου πως με λένε: ενδιαφέρουσα ερώτηση αλλά από το blog σου δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά

any hints?

 

Post a Comment

<< Home