Thursday, June 09, 2005

H&-de-M

από τις ειδήσεις του ραδιοφώνου του ΑΝΤΕΝΝΑ:

σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαίδης έχει μεταβεί στην Ελβετία για νa συναντήσει τους αρχιτέκτονες της Αllianz Arena...μπλα μπλαμπλα, κάτι για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Έπρεπε να το ακούσω κανά δυό φορές για να θυμηθώ ότι μιλάμε για τους Herzog & De Meuron (ΤΑΤΕ ΜΟDERN, το νέο στάδιο των Ολυμπιακών του Πεκίνου κλπκλπ). Ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά θα ήταν καλό να συμβεί τελικά πραγματικά.

|

3 Comments:

At 6/09/2005, Blogger Stavros Martinos said...

ίσως βρήκε την διδα. Hadid λίγο επιθετική... :D ("come here, loukoumaki, I want to show you my draft")

Το κακό είναι ότι δεν έχει λεφτά. Βασικά νομίζω ότι είναι το βασικό πρόβλημα επί της βάσεως του βασικού γηπέδου...
Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι ο πρόεδρος μιας ΠΑΕ δείχνει ενδιαφέρον και για άλλους σταρ εκτός από τραγουδίστριες.

Και για να επανέλθω στο κυρίως ζήτημα: οι εγχώριοι σταρ του επαγγέλματος, από τότε που οι ταρίφες έχουν μάθει τον Καλατράβα, έχουν γίνει ακόμα πιο ξινοί και ανοίγουν δρόμο για αρχιτέκτονες με πιο εντυπωσιακό portfolio και λιγότερο τουπέ.

 
At 6/09/2005, Blogger Stavros Martinos said...

επίσης ενδιαφέρουσα είναι η τελειωτική φάση της αστικοποίησης στην Αθήνα: [star architect της επιλογής σας, όποιος κι αν είναι τελικά, προς τα εκεί το πάει] vs. "Αγιά-Σοφιά".
ΟΑΚΑ vs Τάμα του Έθνους. Γήπεδο Παναθηναϊκού vs Μητρόπολη Χριστόδουλου.
Δεν ξέρω αν όντως πρόκειται για πρόοδο ή για διαφορετικού είδους χυδαιότητα. Πάντως το Ελληνοχριστιανικό χαρτί είναι καμένο - τουλάχιστον όταν ο αντίπαλος είναι το ποδόσφαιρο ή η Γιουροβίζιον.

 
At 6/09/2005, Blogger evee said...

"Το κακό είναι ότι δεν έχει λεφτά.

Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι ο πρόεδρος μιας ΠΑΕ δείχνει ενδιαφέρον και για άλλους σταρ εκτός από τραγουδίστριες."

αυτό ακριβώς ήθελα να πω με αυτό το post ντίαρ :D

η διαφορά είναι ότι συνήθως προτιμάνε να τα σκάνε στις τραγουδιάρες... lol

μεν στις τραγουδιάρες πίνεις, ρίχνεις μια γυροβολιά, συν ότι χαζεύεις και λίγο μπούτι/στήθος... είναι λίγα αυτά?

Δεν είναι δίκαιο: οι Thomas(Herzog) και Jacques (De Meuron) πρέπει να πάνε να κάνουν χαλάουα πριν ανέβουν στο γιαπί?

ο Ντέμης νόμιζα πως δεν αξίζει μια. Τον πετύχαινα και στο παρελθόν σε διάφορα bars που σύχναζα μέχρι τα χαράματα να γίνεται ντέφι...τι να υποθέσω? Τον άκουσα όμως να μιλάει σε μια εκπομπή πριν λίγους μήνες και μου έκανε εντύπωση η σύνεση και η λογική του σε αυτό το αρκουδελιό που λέγεται ποδόσφαιρο. Και δείχνει να έχει ένα όραμα. Αυτό για εμένα μετραέι πολύ. Άμα του βγει θα μετρήσει ακόμη περισσότερο.

btw το εικονίδιό σου στα comments να υποθέσω ότι σε αντιπροσωπεύει? υπομονή, θα περάσει

 

Post a Comment

<< Home