Thursday, July 07, 2005

update 3: στο 7?

νομίζω πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση

άκουσα για

TUBE:
-Liverpool Street
-Edgware Road
Λεωφορεία:
-στη Russell Square (εκεί κοντά έμενα πέρυσι!! Ένα λεωφορείο έχει εκεί την αφετηρία του: το 7)
-και άλλες δυο εκρήξεις ακούω τώρα σε λεωφορεία( ραδιόφωνο Σκαι)

ανατρίχιασα


update:
α. timeline εδώ
β. από το "have your say" του BBC

Παίρνω τηλέφωνο σε όσους είναι ακόμη Λονδίνο. Τα κινητά δεν απαντάνε. Τα μηνύματα όμως φτάνουνε. Ο Π. κοιμόταν του καλού καιρού. Μου τηλεφωνεί και τον ενημερώνω. Ο Χ δεν έχει απαντήσει ακόμη. Ούτε η Μ.
Στο BBC πότε μπαίνεις, πότε δεν μπαίνεις. Στο REUTERS απλά με βγάζει σε μια σελίδα "server too busy" .


Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά πέρυσι. Από όλες τις απόψεις. Έτσι κάθε φορά που ακούω για Russell Square θυμάμαι τον εαυτό μου να βγαίνει από τη στάση του μετρό ή να ανεβαίνει στο λεωφορείο 7 με τη Ρ ή την Ε, τρέχοντας να πιάσουμε θέση στον επάνω όροφο μπροστά μπροστά, για θέα, καθ'οδόν προς το -window ή μη- shopping. Είμαι και λίγο κουρασμένη και συγκινήθηκα μια-δυο φορές.

update 2:
ο καθένας το χαβά του...και εγώ με το δικό μου "7/7 στο λεωφορείο 7"
από το σημείο που έγινε η έκρηξη στο άλλο λεωφορείο, κατάλαβα πως δεν είναι το 7, οπότε το παιχνίδι στον τίτλο του post άκυρο

update 3:

Με τον Χ μίλησα. ‘Εφυγε από το Λονδίνο χτες με πτήση. Ο γκαντέμης έλεγε ότι θα είχε τρομερή πλάκα να βάλουν καμμιά βόμβα τώρα με το G8 και τους Ολυμπιακούς. Μένει με την Β. κοντά στη Russell Square. Η Β είναι ακόμη εκεί. Τα είδε όλα κωλυώμενα.

Με τον Π μίλησα. Θα έφευγε από Λονδίνο για μια εβδομάδα Ελλάδα απόψε. Τον ξύπνησα σήμερα το πρωί με ένα τηλέφωνο. Έψαχνε μιάμισι ώρα από τηλεφώνου για ταξί. Περπάτησε από Camden μέχρι (κόλλησα.. ποιός είναι ο σταθμός που παίρνεις το) Heathrow Express, με τα πόδια... και σέρνονατς μια βαλίτσα που της χαλάσαν τα ροδάκια! Πριν λίγο ήταν Heathrow και περίμενε την πτήση του. ΟΚ.

Μ που είσαι? Τηλέφωνο δν απαντάει, λογικό. Σε ψάχνουν άπασες οι φίλες σου. Btw η Μ σπουδάζει Ιατρική (ξέρετε πολλούς Έλληνες που να έχουν καταφέρει κα΄τι τέτοιο στην Αγγλία? Αυτό λέει πολλά), είναι όλη μέρα στα νοσοκομεία, κινείται μεταξύ Kings Cross, ST Marys hospital και UCL. Δεν νομίζω να έχει πάθει τίποτα, αλλά δεν κλείνεις ΕΝΤΕΛΩΣ το κινητό, τέτοιες ώρες. Το βάζεις στο silent.

O Τοm και η Ι ΟΚ. Ώρες messengerικής δόξας. Ποιός έγραψε τον κώδικα?

|

4 Comments:

At 7/07/2005, Anonymous Anonymous said...

Είναι σίγουρα τρομοκρατική επίθεση. Άστα να πάνε, σε αυτά μέρη περπατούσα καθημερινά για τα τελευταία 4 χρόνια...

 
At 7/07/2005, Blogger Stavros Martinos said...

real-time update από κατοίκους

 
At 7/07/2005, Blogger Unknown said...

δεν κατάφερα ακόμα να επικοινωνήσω με τους δικούς μου ανθρώπους... μπήκα στο μετρό φανταζόμουν όλο το σκηνικό, με το που έφτασα στον προορισμό μου βγήκα σχεδόν τρέχοντας... ένα τεράστιο γιατί νομίζω ότι πάντα θα μας ταλαιπωρεί...

 
At 7/07/2005, Blogger Stavros Martinos said...

Εδώ είναι που παραδέχτηκα τη Wikipedia...
Το άρθρο είναι σημερινό, και ανανεώνεται διαρκώς.

 

Post a Comment

<< Home