Sunday, August 07, 2005

ή στραβός είναι ο γιαλός


 Posted by Picasa

ή στραβά αρμενίζουμε

φωτό από το «express apollonas» των «Hellenic seaways» της επιστροφής, χωρίς κύμα....
Σπάνια ζαλίζομαι ή φοβάμαι σε καράβι. Αλλά αυτή τη φορά παρά λίγο να συμβούν και τα δυο. Τι στο διάολο, το Σάμινα δεν τους έμαθε τίποτα? Με το λίγο κυματάκι η κλίση γινόταν πιο μεγάλη/πιο μικρή. Ποτέ στη θέση ισορροπίας. Είναι σοβαρό αυτό τώρα? Όποιος δεν γουστάρει αν του βαστάει ας κατέβει. Ηλίθια ακτοπλοϊα.

Για να μη μιλήσω για τα 2 από τα 6 bars του καραβιού που ήταν κλειστά 2-5 το μεσημέρι, την ώρα της μεγάλης πείνας. Oύτε ότι έγραφε πάνω “everest”, είχε ένα μακροσκελή κατάλογο από εδέσματα και υπήρχαν μόνο τα elementary που συναντούσες στα καράβια 7 χρόνια πριν. Τα εστιατόρια είπε ο τύπος στη reception ανοίγουν μόνο το βράδυ. Lololooll

surreal

Αν και -politically correct μιλώντας- δεν λέει τίποτα αυτό, να σημειώσω πως μιλάμε για έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Κυκλάδων ε?

ΥΓ: πάντως η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη φορά που είδα σε καράβι live επίδειξη (στυλ αεροπλάνου) του ΠΩΣ φοράς το σωσίβιο, σε περίπτωση ανάγκης. Καλό. Λες να το κάναν επί τούτου? Στο πήγαινε δεν έπαιξε το σκηνικό...Η σημειολογία μιας κλίσης.

|

2 Comments:

At 8/09/2005, Blogger D. said...

Εχθές επέστρεψα με το ίδιο πλοίο από την Ίο και έζησα ακριβώς αυτά που περιγράφεις.Και να σκεφτείς ότι στο πλοίο ταξίδευε (αν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούσε το πλήρωμα) και ο Πράιμ Μίνιστερ :P

 
At 8/09/2005, Blogger evee said...

!!!!!

ακόμη μπατάρει αυτό το καράβι?

τι στο %#@^%&* ????

ΥΓ καλά, ο PM incognito ταξίδευε? Και δεν ζαλίστηκε η Νατάσσα ή τα δίδυμα?

τι μαλάκες αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το φόρτωμα mon dieu?

btw, τόσους γνώστες των υπολογιστών έχουμε εδώ...δεν κάθεται κανείς να βγάλει ένα πρόγραμμα που να κατανέμει τα αυτοκίνητα/λεωφορεία/μηχανές στο καράβι ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ανάλογα με τον προορισμό τους και το είδος του καραβιού? Νομίζω πως τόσο οι εταιρείες όσο και το δημόσιο θα κάνανε κρα για να μη ξαναγίνει "Σάμινα".

Τι άλλο να πω? Εγώ μόνο ιδέες κατεβάζω, από το τεχνικό κομμάτι κατέχω λίγα.

 

Post a Comment

<< Home