Monday, November 14, 2005

once a fan...

Image Hosted by ImageShack.us

...always a fan

Κάποτε (στην cocktail εποχή μου) ήμουν η Νο 1 groupie τους και έπινα coctails κατά συρροήν.

Σήμερα (σε contemporary εκδοχή), μου έχει περάσει η μεγάλη τρέλα με τη συγκεκριμμένη μουσική και προτιμώ τα σκέτα ποτά (με έφεση τα malts).

Ως επίτημη fan όμως η μπάντα των παλιών μου γνώριμων, δεν θα μπορούσε να με άφησει ανενημέρωτη. Με αφορμή τις νέες εξελίξεις, μου έστειλε το link από το πρώτο επίσημο website του συγκροτήματος. Λένε ότι δεν λειτουργούν ακόμη τα πάντα στην εντέλεια, μα δεν μπορώ να το εξακριβώσω με τις ταχύτητες του γραφείου (π.χ. το intriguing tab ονόματι "podcasts"). Το μόνο για το οποίο σίγουρα θα διαμαρτηρηθώ θα είναι αν δεν εμφανιστώ στo section "φωτό από ιστορικά live". ;)

Φίλοι μου παραδεχτείτε το. Είχα και δικό μου "αφιερωμένο κομμάτι": Είχα κάτσει ποτέ στο Brasil???

Image Hosted by ImageShack.us

Στην υγειά σας λοιπόν, και καλή τύχη στον Doctor (όχι τον Νο, τον άλλο). ;)

|

13 Comments:

At 11/14/2005, Blogger ThinkaGeek said...

αν είχες κανένα σάιτ με κοκταίλ specifications θα γινόμουνα σκλάβος σου για πάντα.

 
At 11/15/2005, Blogger evee said...

ενδιαφέρον φίλτατε loop

tόσο ενδιαφέρον που σχεδόν με προκαλείτε ;)

- βιβλία έχω δωρίσει κατά καιρούς σε πολλούς φίλους
- με cocktails(& μη) έχω βρέξει τον ουρανίσκο μου σε πολλές ευρωπαικές(και 1 μη) πρωτεύσουσες του κόσμου και μπορώ να προτείνω τόσο where όσο και what (ΠΟΣΟ cosmopolitan ακούγομαι, ΠΟΣΟ!)
- εσείς όμως με ένα τέτοιο τίτλο blog, δεν έχετε δοκιμάσει το google?

μην το υποτιμάτε, λέει!

Εν τω μεταξύ, αν πας στην Αθήνα προς Πλατεία Θεάτρου, ζήτα στον Μιχάλη στον 3ο όροφο του γνωστού club/gurubar/smthing ένα "Angel Kiss Martini" και πες ότι σε στέλνει η κοπέλλα με την τσάντα με τα πράσινα φύλλα. Αφενός γουστάρω να νιώθω πολύ μούρη, αφετέρου το ποτό γαμάει whatever the case! Ο Μιχάλης είναι ο καλύτερος barman της Αθήνας με διαφορά. Όπου και να δούλευε, η καλή διάθεση, ο επαγγελματισμός, το μεράκι και η έμπνευση είναι το χαρακτηριστικά του. Και αυτά που ξεχωρίζουν έναν καλό barman από ένα κοινό " τύπο πίσω από τον πάγκο". Εναλλακτικά, και ο Θανάσης στο Σκουφάκι, είναι πολύ καλός. Είχε βγάλει και αντίγραφο τον καταλόγου που είχα πάρει από το"Greenwitch Bar" στο Βερολίνο και ένα "watermelon man" my dear δεν είναι ποτέ αρκετό!

cheers ;)

 
At 11/15/2005, Blogger ThinkaGeek said...

Μα τι έχει πάθει όλη η Αθήνα ηλικίας από 25 - έχει ο Θεός κάθε παρασκευοσαββατοκύριακο να παίζει Tetris με το σώμα του σε αυτό το μαγαζί? ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι πήγα αλλά δεν κατάφερα να πιω το κοκτέιλ μου αφού δεν μπόρεσα να φτάσω μέχρι το bar.
Well . πάνω έμαθα ότι παίζει jazz αλλά θα έπρεπε να προσπεράσω το εμπόδιο του τεράστιου τύπου που επιδίδονταν σε χορευτικούς οργασμούς μπροστά από την σκάλα. ως γνωστόν λόγο σωματότυπου και γνωστής αντιμετώπισης ως το βλαμμένο(Think a geek ) που το έφερε η ξαδέρφη του επειδή έχει o γκόμενος της γενέθλια και ήθελε μια δικαιολογία για να καθίσει μέχρι πρωινές ώρες εκεί αποφάσισα να φύγω γρήγορα (όχι ότι το πρόσεξε κανείς αλλά λέμε τώρα) .
Κατηφόρισα λοιπόν προς το πολυαγαπημένο ΠΟΠ όπου ευτυχώς είχε φύγει το πολύ μπούγιο!!! εκεί λοιπόν κατάφερα να πιω το αγαπημένο μου κοκτέιλ με το όνομα "zombie". παλαιοτέρα δούλευε ένας τυπάκος που πάντοτε φορούσε γραβάτα και ξεκινούσε να σου πάρει παραγγελιά με τη έκφραση "Καλησπέρα σας , θα θέλατε κάτι" . αυτός ήτανε μπάρμαν!!!!! που άκουγε τι είχα να του πω έστω και αν δεν καταλάβαινε περί τίνος πρόκειται πάντοτε έγνεφε καταφατικά.
Πάντως οκ σε ανακηρύσσω queen of the Geeks . Δεν θα είχαμε πρόβλημα να σε βλέπουμε να κυκλοφορείς με την τσάντα με τα φύλλα μεσημεριάτικα στο Σύνταγμα μαζεύοντας Χλωροφύλλη .

 
At 11/15/2005, Blogger evee said...

wow! τι τίτλος!

πάντως, ναι, συμφωνώ απόλυτα για τα περί Guru -> έχει καταντήσει αηδία αυτή η σαρδελοποίηση.

Ο ορισμός της οποίας είναι φυσικά το POP. Eίναι και μια τρύπα. Τι περιμένεις?

Για coctails το ιδανικό lounge περιβάλλον είναι το Galaxy Hilton, αλλά είναι πανάκριβο και δεν μπορείς να χορέψεις. Παλιά, αν ξέρεις, πριν την ανακαίνηση του Hilton για τους Ολυμπιακούς, το bar είχε μείνει στα 70s και το νοικιάζανε σε ομάδες για πάρτυ. Ήταν απλά τέλεια! Παράδειγμα τα ιστορικά πρωτοχρονιάτικα parties που αρχίζαν στις 5 το πρωί με djs, πρωινό Hilton και coctails με θέα την Αθήνα. Με δέκα χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά.

Όμως, αν ψάχνουμε ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ BAR για κλασσικά ποτά (σκέτα ή cocktails), κινούμαστε προς το συνονόματο "galaxy", της Σταδίου. Στη στοά απέναντι από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Παλιά Βουλή. Και το Au Revoir στην Πατησίων επίσης. Αποκλείεται να χορέψεις, ο κόσμος είναι άλλα αντί άλλων, αλλά είναι ότι πιο κλασσικό σε bar παίζει και συνήθως αυτό εκτιμάται. Παρατήρησε design-> original 60s. To Au Revoir μάλιστα το σχεδίασε ο γνωστός -και εκτός συνόρων- αρχιτέκτονας και ποιητής Αριστομένης Προβελλέγγιος. Αν δε, ξέρεις από whiskeys και στα δύο θα νιώσεις ότι βρήκες τη Γη της Επαγγελίας. Ίσως υπερβάλλω. Αυτή μάλλον θα τη βρεις, στη Λυκαβηττού. Ένα bar είναι ανάμεσα σε Σόλωνως και Ακαδημίας. Αυτό.

 
At 11/15/2005, Blogger ThinkaGeek said...

Λοιπόν αν και είμαι newbie εδώ στην Αθήνα με πήγαν και στο Galaxy . πραγματικά πέρασα Υπέροχα γιατί είναι ο ορισμός του επικοινωνιακού bar στο κέντρο τις πόλης αλλά αν θέλω να λικνίσω το κορμί μου με υπέροχες μουσικές σίγουρα δεν θα πάω εκεί.

και στο Μπαράκι του Hilton είχα πάει. Βασικά έχει μείνει εκεί ένας φίλος και μου είπε να πάμε στο bar που είναι στο roof .μου βγήκε η γλώσσα μέχρι να ανεβώ όλες τις σκάλες γιατί δεν μπαίνω σε ανσασέρ. Θυμάμαι ακόμα την έκπληξη τις receptionist. “Μα κύριε μου δεν υπάρχουν σκάλες μόνο με ανσασέρ”…τις λέω και αν κάποιος δεν μπαίνει σε ανσασέρ τι κάνετε Σιωπή…. Την λύση την έδωσε ο φύλακας όπου μου άνοιξε τις σκάλες ασφαλείας. Τώρα ok θα με πεις ιδιότροπο αλλά δεν κατάφερα να πιω koktail-ακi γιατί μου είχε βγει η γλώσσα έξω. Πάντως είχε όντως απίστευτη θέα .
Αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τους τους αρχιτέκτονες γιατί πάντοτε με κοιτάζουν με μισό μάτι και αφού σου έχουμε απονείμει τον τίτλο τις βασίλισσας μας θα σου κάνουμε το απόλυτο δώρο του blog -attic.

Οι συνάδελφοι λοιπόν από το iνστιτούτο επεξεργασίας του λόγου φτιάξανε το υπέρτατο tool σε lisp ( i hate lisp but anyway ) το link είναι αυτό spread it . Its all G®eek το με . μετατρέπει greeklish σε formal greek . Πάντως θα συνεχίσω να ψάχνω το απόλυτο bar … άντε πάω να δουλέψω μήπως και ξεχάσω ότι είναι Τρίτη.

 
At 11/15/2005, Blogger ThinkaGeek said...

the link is http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

 
At 11/15/2005, Blogger evee said...

Κατ'αρχήν -και με τη σεμνοτυφία που με διακρίνει- να δηλώσώ ότι δέχομαι οιοδήποτε βασιλικό τίτλο ανεξαρτήτως της επικράτειας κυριαρχίας. Θα προτιμούσα λόγω κολλήματος παιδιώθεν να επιβαλόταν να περιφέρομαι με φουστάνια εποχής αλλά είναι άβολα για το smart και δεν χωράς στις σκάλες του μετρό οπότε ας είναι.

Επίσης τι geek σε ανεβάζεις geek σε κατεβάζεις? Για να ασχοληθώ με τα αγαπημένα μου λεκτικά παιχνίδια θα μπορούσε να πει κανείς ότι και σε αυτό τον τομέα έχεις το προφίλ του "διαβασμένου". :Ρ

Όμως αγαπητέ Loop από ένα σημείο και μετά σε χάνω:

- "Αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τους τους αρχιτέκτονες γιατί πάντοτε με κοιτάζουν με μισό μάτι"... Γιατί σε κοιτάζουν με μισό μάτι? No comprendo, αλλά τι δίνεις και εσύ σημασία? Αν αυτοί έχουν κόλλημα, εσύ γιατί να αποκτήσεις ένα? Doesnt make sense. Με θετικές επιστήμες φαίνεται να ασχολείσαι οπότε ελπίζω να σε συγκινήσει αυτό το επιχείρημα.

- "αφού σου έχουμε απονείμει "-> το δίλημμα: ή είσαστε πολλοί, οπότε καιρός να παρατήσω τις μαλακίες να κάνω ανεξάρτητο κράτος, ύμνο και beaute till I drop ή μιλάς για τη μεγαλειότητά σου οπότε να θεωρήσω ότι αναγνωρίστηκα από παλαιότερο μέλος και επιτέλους δεν χάζευα τζάμπα το δραματουργικό έπος της Candy Candy? :Ρ

- "blog -attic": ??

Τέλος ευχαριστώ για το δώρο. Φαίνεται χρήσιμο κυρίως αν δεν έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο. Καλό!

 
At 11/16/2005, Blogger ThinkaGeek said...

Καλημέρα καταρχήν,

Λοιπόν Βασίλισσα μας ,

Κάποτε με είχε όντως Διαβάσει ένας παπας κάτω στην Pόδο. Το προφίλ μου από εκείνη την ημερα σίγουρα άλλαξε και αν έβλεπες το profile μου τότε στο ICQ έγραφε “διαβασμένος”. Βασικά είναι ο μοναδικός τομέας που υποτίθεται ότι είμαι διαβασμένος πάντα υποθετικά μιλάμε .

Για τους αρχιτέκτονες δεν με συμπαθούν δεν με συμπαθούν Δεν με συμπαθούν και γιατί με το μισό μάτι που με κοιτάζουν καταλαβαίνω ότι κρύβουν από πίσω ένα ύφος υπεροψίας και ναρκισσισμού. Όταν είχα πάει λοιπόν στο Bios και εγώ σαν ταπεινός fan τον Star Wars να δω το απόλυτο icon Darth Vader και να πιω την αγαπημένη μου πορτοκαλάδα "εψα" τσούπ κατάλαβα ότι είμαι ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ . Γνώρισα εκείνο το βράδυ αρκετούς που μου εξιστορούσαν πως η τέχνη και ο ben stiller επηρεάζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική. Αφού λοιπόν ζήτησαν επιτακτικά το βιογραφικό μου (την επόμενη φορά θα το περνώ και σε printed version ) τότε άρχισαν να μου δίνουν σημασία και να ακούν αυτά που είχα να πω . τα οποία ήταν λιγοστά γιατί φυσικά θα έχανα την μονομαχία του Darth με τον Anakin. Tελοσπάντων , απλός δεν μου αρέσει ο τρόπος τους that’s it .Ghetto superstar.

Είμαστε είμαστε αρκετοί και αποφασίσαμε αντί να σου δώσουμε το βραβείο πούλιτζερ να σε κάνουμε βασίλισσα μας . επειδή όπου και να πάμε δεν μας προσέχουν αλλα μας παραμερίζουν και έρχονται σε μας όταν μας έχουν ανάγκη αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο κίνημα μας με σένα . θα μας βγάλεις από την αφάνεια. Θέλουμε ένα δυναμικό άτομο να μας καθοδηγήσει . αυτή είσαι εσύ χωρίς το smart σου ( δεν χωράμε όλοι μέσα σε αυτό ) .

P.s. το ευχαριστιέμαι όταν έρχεται συνάδελφος να με ρωτήσει κάτι τις ( δήθεν ) και κοιτάζει το monitor μου ( βλαμμένος και αδιάκριτoς ) και πετάγεται pop up με τα γυμνόστηθα γκομενάκια να σε παρακαλάνε να clickareis πάνω τους για free porn. Geeky

 
At 11/16/2005, Blogger ThinkaGeek said...

ma fisika gia na dwsw emfasi :P

 
At 11/16/2005, Blogger evee said...

κατ αρχήν να πω ότι χαίρομαι ωσάν παιδίσκη που με ανεβοκατεβάζεις βασίλισσα (να το προσ'εξω αυτό να μην μου μείνει)

κατά δεύτερον να πω ότι σαν αρχιτέκτονας συμφωνώ απολύτως μαζί σου γιατί και εμένα με χαλάει αυτό το υφάκι μια μεγάλης μερίδας των συναδέλφων (καλή αυτή η "συνδικαλιστική" ορολογία, να τη θυμάμαι να την πετάω στον κατάλληλο τόπο και χρόνο) -> εξού και τους αποφεύγω συνήθως. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Όπως κια παντού άλλωστε.

Τρίτον, συμφωνώ και στην τελευταία παράγραφό σου. Τα κλισέ είναι τόσο ενοχλητικά που -αφού δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να αλλάξεις τα στενάχωρα μυαλά του καθενός- το μόνο που σου μένει είναι το να διασκεδάζεις με τη φάτσα τους όταν τους βγάζεις από τα κουτάκια τους.

cheers

ps: δεν έχω smart, απλά κόλαγε στην επιχειρηματολογία :Ρ

 
At 11/17/2005, Blogger ThinkaGeek said...

Βασικά Mεγαλειοτάτη,

Ίσως να γνωρίζεις μια πολύ καλή μου φίλη από την Ρόδο που φαντάζομαι θα είναι στην ηλικία σου .τελείωσε αρχιτεκτονική …..όχι πρόσφατα…… Σωτηρία Κορναροπούλου η οποία βρίσκεται τώρα στο Amsterdam αφού έχει τελειώσει με το master της…εκθέτοντας …..Τo sot-spot aka Sotia είναι από της αγαπημένες μου για του λόγου το αληθές περί εξαιρέσεων ο λόγος .

 
At 11/21/2005, Blogger Oneiros said...

..κοίτα ποιοί κάνουν το soundtrack αυτής της ταινίας.

 
At 11/21/2005, Blogger evee said...

τι λες τώρα! καιρός να πάρω κανένα τηλέφωνο να μάθω περισσότερα!

τα παιδιά μάλλον έχουν κάτι με τις ταινίες. Αυτή δεν κατάλαβα αν είναι μικρού μήκους, αλλά κάποτε είχα συνεργαστεί(καλό ε? καμμιά σχέση όμως με αυτό που συνέβη) με κάποια μέλη τους για το γύρισμα μιας μικρού μήκους. Πάλι ένας μαφιόζος ήταν στο κόλπο τότε. Και εγώ με ρόλο κλειδί: η κοινόχρηστη γκόμενα της μαφιόζικης παρέας!!! lololol!! μια ιδέα για επόμενο post ;)

 

Post a Comment

<< Home