Saturday, June 24, 2006

"blog bag" ή απλά la.ga. bag by krvkurva

Image Hosted by ImageShack.us

Είμαι χαρούμενα περίεργη.
Χτες, αγόρασα από ένα μαγαζί που φέρνει ρούχα και accessories στη Σόλωνος, μια πολύ ωραία τσάντα. Τι το τόσο εντυπωσιακό έχει αυτή η τσάντα?
Στην αρχή μόλις την είδα νόμισα πως είναι χάρτινη και σκέφτηκα "θεέ μου, τι άλλες μαλακίες θα δούμε ακόμη?". Ρώτησα για να βεβαιωθώ και διαψεύστηκα. Μοιάζει με χαρτί, αλλά πρόκειται για ένα νέο υλικο ονόματι tyvek. To υλικό αυτό είναι αδιάβροχο, αντέχει στο βάρος(η τσάντα αυτή ζυγίζει 40gr και τα specs της λένε πως αντέχει 55kg!), εκτυπώνεται ή βάφεται με ανεξίτηλο και πλένεται στο πλυντήριο. Όσο παλιώνει τόσο μαλακώνει και κάνει κάτι ωραίες ζάρες. Επισήμως έχει βαφτιστεί "la.ga." και την φτιάχνει μια ομάδα designers ονόματι krvkurva από την Πορτογαλία. Η πωλήτρια μου έδειξε τη δικιά της και έμεινα κάγκελο. Απίστευτο.

Η κάθε τσάντα έχει σχέδιο και από άλλον designer (εξού και όλες έχουν άλλη τιμή μεταξύ τους, στην ουσία πληρώνεις το pattern) και παίζει και σε λευκή εντελώς για να τη βάψεις αν θέλεις μόνος/η σου με ανεξίτηλο.

Επείδη λοιπόν είμαι gadget maniac -τόσο στα του τεχνολογικού όσο και στα της μόδας- και έχω κόλλημα με τα personalised / sur measure/ tailor made κλπ αντικείμενα, πήγα και αγόρασα μια λευκή τσάντα. Το ζεστό σαββατικάτικο μεσημέρι με βρίσκει να κάθομαι στο πάτωμα παρέα με τους μαρκαδόρους μου και να γράφω/ζωγραφίζω ότι μου καπνίσει. Επείδη μου αρέσουν τα γράμματα και λέω να γράψω κανά-δυο φράσεις πάνω της, σκέφτομαι ότι όταν θα τριγυρνάω με αυτή στην πόλη, θα είναι κάτι αντίστοιχο του blog. Δικό σου κείμενο σε δημόσιο χώρο.

Φυσικά δεν πρόκειται να την "τελειώσω" μια και έξω. Καλύτερα σε βάθος χρόνου. Αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η ότι κάτι τελείωσε ή όχι. Nομίζω θα είναι ever-changing και θα την αλλάζω/συμπληρώνω/μεταλλάσω αναλόγως με τα κέφια μου.

Ώρα για παιχνίδι υποθέτω!

|

3 Comments:

At 6/24/2006, Blogger Jimbo said...

Πολύ ωραία τσάντα! Να μας έλεγες και από που την πήρες...

Σόλωνος πόσο? Πως λέγεται το μαγαζί;

 
At 6/25/2006, Blogger kat.@ said...

μου αρεσουν πολυ οι τελιτσες, ξερεις, πιο πυκνες στο κεντρο και πιο αραιες στην περιφερεια!

 
At 6/25/2006, Blogger evee said...

thankx :)

το κατάστημα είναι το ropa lavada και είναι στη Σόλωνος 42.

Α, όπως βλέπω στην τσάντα έχει και site http://www.ropalavada.gr/, το οποίο μόλις πήγα να επισκεφθώ, είναι όμως under construction οπότε άκυρο.

 

Post a Comment

<< Home