Tuesday, October 10, 2006

φανταρικό καλωσόρισμα

Στα τέλη αυτής της εβδομάδας επιστρέφει στη βάση του. Ως παρέα ο φαντάρος μου έλειψε. Μα το νέο του κείμενο, περί του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού της ΓΕΚ στο Μεταξουργείο (θα το ξέρετε και από το ΒΗΜAgzazino), μου θυμίζει ότι μου έλειψε και η πένα του (ή το πληκτρολόγιο αν θέλετε).

Λίγοι άνθρωποι έχουν κάτι να πουν, το λένε με οξύτητα, με σαρκασμό και με humor! Συνήθως όταν μιλάνε για κάτι που εμπίπτει στη δουλειά τους, από φόβο να μη φανεί ότι έχουν ελλείψεις, -αγωνιούν μήπως και κάποιος θεωρήσει ότι δεν είναι τόσο καλοί επαγγελματίες διάολε- μιλάνε σαν να έχουν καταπιεί μπαστούνι. Και σαν να απευθύνονται σε αντίστοιχους δυσκοίλιους βεβαίως. Ο blogger ετούτος (που με τιμάει με την παρέα του) δεν είναι από αυτούς. Αν δεν έγραφε από net cafe στις άδειές του θα του ζητούσα να γράφει συχνότερα, να γίνει ακόμα πιο οξύς (κρίνε, σε παίρνει, δεν το κάνουν και πολλοί άλλωστε) και να φροντίσει να είναι πάντα ευανάγνωστος από όλους. Ειδήμονες και μη.

Εν αναμονή λοιπόν, καλώς να ορίσεις. :)

|

3 Comments:

At 10/11/2006, Blogger marl(t) said...

καλέ αυτός δικός μας είναι. Τρέλα τα λέει...Γουστάρω απύθμενα (πάλι ρίχνω το επίπεδο, το ξέρω...) Άφησα ένα τεράστιο σχόλιο (πιο μεγάλο κι απ΄ το post - άμα το ανεβάσει γράψε μου και με το δίκιο του) αλλά άξιζε τον κόπο

 
At 10/11/2006, Blogger evee said...

τι λες τώρα???

ρίξε το επίπεδο ελεύθερα

αν ανέβηκε -κατά λάθος, απόλοτζιζ- θα το διορθώσω αζ σουν αζ ποσιμπλ

 
At 10/15/2006, Blogger Stavros Martinos said...

Ωραία ήταν 6 μήνες κατασκήνωση στη Λήμνο. Εδώ με ξαναπιάσαν οι νευρώσεις μου... :D
Αν και κάποιοι/ες μου λείψατε πολύ.

 

Post a Comment

<< Home