Wednesday, May 23, 2007

scoucers "εν δράσει"

πλατεία Συντάγματος 10π.μ.
κατάληψη από τους οπαδούς της Liverpool Παντού διάχυτη η μυρωδιά της μπύρας και της ουρίας.
Παρεπιπτώντως χθες βράδυ ήταν αδύνατο στα περίπτερα της περιοχής του Συντάγματος να βρεις μπύρα. Ο περιπτεράς που πήγα, μου είπε πως μόλις έβαλε στο ψυγείο τις τελευταίες 3 που του έχουν ξεμείνει αλλά είναι ζεστές. ΌΛη τη νύχτα, άπειροι άγγλοι στους δρόμους, να τραγουδάνε και να πηγαίνουν βόλτες. Πολύ ωραίο κλίμα. Να υποθέσω πως τους μιλανέζους τους έχουν στην Ομόνοια ?

user manual: κλικ 2 enlarge



















Η κλασσική ατάκα που έπαιζε ήταν "δεν υπάρχουν εισιτήρια". O συγγραφέας του κεντρικού επάνω πανό στο βάθος, συνοδευόμενος από την γκόμενά του και την αδερφή της, αποκάλυψε ότι δεν έχει εισιτήριο, ότι είναι αδύνατον να βρει κανείς, αλλά ότι αυτό είναι λογικό αφού φέτος ήρθαν πολλοί στον τελικό γιατί ήταν πολύ αισιόδοξοι μετά το προπέρσινο της Κωνσταντινούπολης. Πολύ μου άρεσε το γεγονός ότι η κοινή λογική αυτού του άγγλου υπερτέρεισε της φρενήρους ατμόφαιρας. Ανάσα σε μια παράλογη καθημερινότητα. Ο τύπος αποκάλυψε επίσης ότι έχει να κοιμηθεί 2 μέρες, γιατί ήταν κουραστικό το ταξίδι. Αποκάλυψε ότι από Liverpool πήγαν Bristol, μετά με πτήση Ηράκλειο(!) και τέλος Αθήνα (εδώ δεν αποκάλυψε με πιο μέσο). Υποθέτω όχι κολυμπώντας. Η κουβέντα μας έληξε με την κλασσική ερώτηση "πως είναι το thank you στα ελληνικά". Ευγενής φύση.





Ο καλύτερος από όλους όμως ήταν ένας υπερήλιξ, που κάνοντας την πρωινή του βόλτα στο Σύνταγμα, με το ψάθινο καβουράκι και το μπαστούνι του, χωρίς να έχει αντιληφθεί προφανώς το τι παίζει, πήγε και στάθηκε μπροστά από την κάμερα του BBC και δίπλα στον ανταποκριτή του. Περικυκλωμένος από τους προηγούμενους και καμμιά 50αριά χοροπηδούντες οπαδούς, συνειδητοποίησε φαίνεται ότι κάτι τρέχει, σήκωσε το κεφάλι και άρχισε να κοιτάζει γύρω τριγύρω σαν περισκόπιο. Θεός!

Labels: ,

|

3 Comments:

At 5/24/2007, Blogger Unknown said...

αφασία, έστειλα τους δικούς μου αφού εγώ είμαι στην Πάνω Πόλη και αυτοί ξετρελαθήκανε και μου στέλνανε συνέχεια mms με φωτό από Σύνταγμα και Ζάππειο, το σιντριβάνι λέει ήταν γεμάτο μπίρα, κρίμα που έχασαν τα καημένα ;)

 
At 5/24/2007, Blogger ggl said...

Εικαστικά μιλώντας, το μήνυμα που βγαίνει από τα δύο τελευταία post είναι: Μετά τη νιρβάνα της Ηπείρου ακολουθεί η έκταση της Liverpool.

Και τα μυαλά στα κάγκελα!
(Για τους οπαδούς αυτό είναι σχεδόν κυριολεκτικό.)

 
At 5/24/2007, Blogger evee said...

sreet spirit κρίμα πιο πολύ που δεν είδαμε και κανένα τελικό της προκοπής

το βράδυ μετά την ήττα τους, τα σκαουζάκια ήταν στο Σύνταγμα και τραγουδάγαν αγκαλιά με τις μπύρες τους κάτι με ακατανόητους στίχους και μουσική του "yellow submarine"

ggl το post αυτό μπήκε σφήνα. Θα ακολουθήσει το 50778: η έκθεση (μας) για παρουσίαση όλων των νικητηρίων θεμάτων και κριτική τους. Κανονικά, αν παρουσιαζόντουσαν το ένα κάτω από το άλλο θα είχε κάποιο εύληπτο νόημα. Τώρα ελπίζω αυτό να μη χαθεί μέσα στα ποτάμια μπύρας.

 

Post a Comment

<< Home