Thursday, August 07, 2008

μια μέρα θα’ρθεις

Το τραγούδι αναφέρεται σε μια γυναίκα. Θα μπορούσε όμως να αναφέρεται σε ένα άντρα. Και σε μια μέρα. Ή και στις διακοπές. Αnyway αν αφαιρέσεις το ελαφρώς pathetic τόνο των επόμενων στίχων, είναι σήμερα το soundtrack μου.

Πριν πάει φαντάρος ξέρεις πως η μέρα αυτή θα έρθει. Την περιμένεις since day 1, για να γυρίσει μαζί της η ζωή σου μέχρι τότε. Προφανώς και δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο αλλά αυτό είναι μόνο για καλό. Ευτυχώς είχατε καταλάβει πως τα δράματα δεν βοηθάνε κανένα. Ούτε εσένα, ούτε εκείνον. Οπότε αναπόφευκτου δοθέντος, χαλαρώνετε και το απολαμβάνετε. Εσύ αρπάζεις την ευκαιρία και βλέπεις ένα σωρό φίλους, κάνεις ταξίδια στη γραφική επαρχία, μετατρέπεις το ακουστικό σε σκουλαρίκι, αισθάνεσαι ευγνώμων (γιατί δεν υπάρχει σε θηλυκό αυτό?) για αυτή την εφεύρεση, χαίρεσαι που έχεις μάθει πια να στέκεσαι μόνη σου, θυμάσαι εκείνη τη γιαγιά σε ένα ταξίδι 10 χρόνια πριν που έδωσε τη συμβουλή σε μια διπλανή να κοιτάξει να είναι με κάποιον με τον οποίο θα μπορεί να μιλάει, ανυπομονείς να έρθει, έρχεται και είναι σαν να μην είχε φύγει ποτέ. Φυσικά σε μια φάση συνηθίζεις και την απόσταση και το σκοτσέζικο ντουζ ήρθα/ φεύγω και την απουσία μα όλα αυτά μόνο επειδή έχεις στο νου σου ότι «είναι μέχρι εκείνη τη μέρα». Και τέλος πάντων ξημερώνει η μέρα και είναι σαν όλες τις άλλες. Δουλειά, τηλέφωνα, τι κάνεις? Μάζεψες τις υπογραφές? Τι ωραία! Πως αισθάνεσαι? Απλά εδώ και λίγο καιρό αυξάνεται η ανυπομονησία και η προσμονή μέρα με τη μέρα αλλά δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πάει αυτό ήταν. Πότε πέρασε ο καιρός? Cool!

Τέλος πάντων κάποια στιγμή, κάτι τα τηλέφωνα από το δρόμο, κάτι που σε 2 μέρες φεύγετε για much needed vacation, κάτι που και το φθιμόπωρο μετά προμηνύεται υπέροχο αφού αποφασίσατε να μείνετε μαζί, αρχίζεις να το συνειδητοποιείς. Και τι κάνεις? Έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να βάλεις το τραγούδι στο τέρμα, να χορεύεις και να τραγουδάς κρατώντας ένα ατομικό αφρώδη οίνο (τόσο επίκαιρο) στα χέρια, μπορείς να βάφεις τα νύχια σου χαμογελώντας, μπορείς να κάθεσαι και να χαζεύεις τα series σου αρέσουν, μπορείς να παίρνεις τηλέφωνα που και που, μπορείς να κάνεις πολλά. Όλα μαζί ή κανένα.



Καλό Καλοκαίρι. Καλή ξεκούραση. Και μια ακόμη καλύτερη και δημιουργική φθινοπωρινή αρχή σε όλους.

Labels:

|

3 Comments:

At 8/08/2008, Blogger Mave said...

καλώς να τον δεχτείς καλή μου!και καλή συνέχεια :)

 
At 8/08/2008, Blogger urban wind said...

Διαβάζοντας αυτή τη δημοσίευση και ακούγοντας το κομμάτι,ένιωσα κάτι πολύ ζεστό.Καλές διακοπές evee!!Alive and kicking!!

 
At 8/08/2008, Blogger evee said...

thanks gyus!

καλά να περάσετε ;)

 

Post a Comment

<< Home