Friday, August 03, 2007

jaws


Καλή φάση.

Δεν το βλέπω σε καμμία είδηση. Θα το έχουν θάψει όπως όπως για να μην φάνε φρίκη οι τουρίστες, φύγουν τρέχοντας, πέσει το ΑΕΠ κλπκλπ.

Η αδερφή μου βρίσκεται λοιπόν από τη Δευτέρα στην Κέρκυρα και εδώ και δυο-τρεις ημέρες, τους μαζεύουν λέει από τις παραλίες. Γιατί? Ένα κοπάδι καρχαριών μάλλον ακολούθησε ένα από τα πολλά κρουαζιερόπλοια που δένουν στο λιμάνι της Κέρκυρας αυτό τον καιρό, ακολουθώντας τα αποφάγια/σκουπίδια/κλπ που συνήθως αυτά τα καράβια πετάνε στη θάλασσα. Το κοπάδι λοιπόν, από την Αδριατική έφτασε στην Κέρκυρα, εγκλωβίστηκε στο λιμάνι (μπορεί να του άρεσε και η ζέστη του) και δεν φεύγει! Επειδή όμως δεν ξέρει κανείς αν υπάρχουν και άλλοι καρχαρίες στα πέριξ ή πότε θα φύγουν αυτοί και για που θα το βάλουν πάνε καιδίνουν οδηγίες στον κόσμο να μη μπαίνει στη θάλασσα. Εντάξει οι περισσότεορι μπαίνουν στα ρηχά αλλά ο φόβος φυλάει τα έρ(η)μα. Δεν ξέρω αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι για να φύγουν, αλλά δεν θα ήταν άσχημο να έβαζαν ένα καράβι να πετάει κρέατα κάνωντας την αντίθετη πορεία μέχρι να φτάσει στη μέση του πελάγους.

Labels:

|

2 Comments:

At 8/06/2007, Blogger Νek said...

πλακα κανεις.
Καρχαρίες σε ελληνικές παραλίες?

 
At 9/05/2007, Blogger Dimitris said...

Σε παρακαλω επικοινωνησε μαζί μου ΑΜΕΣΑ στο prionace2002@yahoo.gr για λεπτομέρειες γιατί έχουν φτάσει πολλές καταγγελίες στο Λιμεναρχείο, αλλά όχι φωτό.

Αυτή η φωτό είναι αληθινή με τους καρχαρίες ή την κατέβασες από το διαδίκτυο;

 

Post a Comment

<< Home