Friday, January 18, 2008

free press hunt

(+ free press rants)

Απορία: τι απέγινε η lifo? Τελευταία μου είναι όλο και πιο δύσκολο να βρω αντίτυπά της. Πρωί πρωί στο μετρό του Συντάγματος, του Ευαγγελισμού ή του Μεγάρου Μουσικής και στα stands της πλατείας Κολωνακίου τίποτα. Και παρότι έχει ζήτηση (προσωπικά -και παρά το passe της arrogance -βρίσκω 4-5 στήλες εξαιρετικές), δεν νομίζω ότι είναι τόσο υψηλή που να εξαντλείται άμα τει εμφανίσει, έλεος. Άρα είτε βγάζει ελάχιστα φύλλα είτε έχει άθλια διανομή. Ή και τα δυο. Κούραση.

Η Athens Voice πάλι, παρότι επίσης βρίσκεται λιγότερο εύκολα από ότι στο παρελθόν, κάπου θα την πετύχεις. Εξακολουθώ να τη βρίσκω πιο συμπαθή από την lifo και πιο ομοιογενή ως έντυπο. Χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο, ντε και καλά.

Εκείνo τo new entry πάλι, η blow, μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή σε περιεχόμενο όπως οι "παλιές" (για την ακρίβεια είναι σαν να μην έχει βρει τον εαυτό της ακριβώς) αλλά έχει μια εξαιρετική διανομή, που βασίζεται στο δίκτυο της City Press. Και οι δυο ανήκουν στον Κύρτσο ως γνωστόν.

Labels:

|

3 Comments:

At 1/18/2008, Anonymous Anonymous said...

Στη LIFO έχουν αλλάξει τις ώρες διανομής. Μοιράζουν απο τις 10 και μετά, αλλά κάνουν συχνές αναδιανομές στο κέντρο. Η ζήτηση είναι πολύ υψηλή και το τιράζ τους έχει αυξηθεί. θέμα γούστου, αλλά όλοι οι ΄φιλοι την βρίσκουν πολύ πιο ουσιώδη και καλαίσθητη από τις άλλες.

 
At 1/18/2008, Blogger evee said...

αγαπητέ anonymous thankx 4 the info

γνωρίζεις μήπως με ποια λογική έγινε αυτό? είναι θέμα target group? -> ώστε να μην την βρίσκει κάποιος που εργάζεται ας πούμε?

αστειεύομαι :Ρ

Όσο για τα άλλα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν πρόκειται να σπαταλήσω ώρα/διαφωνήσω/τσακωθώ για lifo. όπως και για κάθε free press δηλαδή. Τη γνώμη μου γενικά για τη lifo και ειδικά για μερικούς εξαιρετικούς συντάκτες της την έχω πει πολλές φορές. Ο καθένας διαβάζει και κρίνει όπως νομίζει. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμφωνούμε όλοι, υπάρχει? Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα άλλωστε. :)

 
At 1/18/2008, Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Ωραια εντυπα αλλα οχι και τοσο free press...

 

Post a Comment

<< Home