Thursday, February 14, 2008

αποτελέσματα ερευνών


Πιστή στο ρομαντικό κλίμα της ημέρας, θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα άκρως σημαντικής σχετικής έρευνας. Η έρευνα έλαβε χώρα σήμερα στην Αθήνα χρησιμοποιώντας ένα δείγμα μικρότερο των 10 γυναικών ανάμεσα στο οποίο η υπογράφουσα και οι φίλες της.

Οι φίλες και η υπογράφουσα λοιπόν, με αφορμή περιστατικό που λαμβάνει χώρα στον κοινωνικό τους περίγυρο τον τελευταίο καιρό κατέληξαν χωρίς καμμία επιφύλαξη υποκειμενικότητας στο εξής συμπέρασμα:

" Οι αγάμητες δεν είναι το πρόβλημα. O πραγματικός πονοκέφαλος είναι οι στραβογαμημένες."

προτάσεις δεκτές

Labels:

|

10 Comments:

At 2/15/2008, Blogger urban wind said...

xaxa!!polu gelasa!to briskw polu parigoro mias kai anikw stin prwti katigoria!!oxi tipota allo na mas figei kai i retsinia!!

 
At 2/15/2008, Blogger Ιφιμέδεια said...

Λυπάμαι κορίτσια θα διαφωνήσω.

ΥΠΟΦΕΡΩ από εντελώς μα εντελώ αγάμητες γεροντοκόρες, χήρες, και άλλα παρόμοια είδη. Έστω και λίγο σεξ να έχεις δοκιμάσει κάνει διαφορά.

 
At 2/16/2008, Blogger Stavros Martinos said...

Τα Jimmy Choo σας κάνουν να στραβοπατάτε.

 
At 2/16/2008, Blogger evee said...

Ιφιμέδεια η έρευνα μας ταλαιπώρησε δεόντως και μας πληγώνετε με το σχόλιό σας. Βλέπετε, και εμείς αυτό πιστεύαμε. Δυστυχώς όμως γεγονότα των τελευταίων ημερών μας έκαναν να πιστέψουμε, όχι ότι είναι ευχάριστη παρέα οι αγάμητες μα ότι ακόμα πιο pain in the ass είναι οι στραβογαμημένες. Τεσπά, μπορεί και να πέσαμε σε κλινικές περιπτώσεις.

the_real-martinos, πράγματι τα Jimmy Choο είναι άβολα εξού και εμείς προτιμάμε να κυκλοφορούμε ξυπόλητες και boem :Ρ

 
At 2/16/2008, Blogger urban wind said...

Nai ta Jimmy Choo mas maranan.Oxi oti douleuoume apeires wres kai agwnioume an auto pou kanoume einai dimiourgiko kai thetiko.
Isws kapoies agwnioun an tha bgaloun ta lefta gia ta Jimmy Choo.
Agwnioume an tha eimaste arketa wraies,an the petixoume olous tous stoxous mas,an tha mas agapisoun,an tha agapisoume,an tha broume tin adelfi psixi,an tha eimaste anthrwpoi katabathws...den einai mono to g****i.

 
At 2/16/2008, Anonymous Anonymous said...

καλέ πόσες φοράνε Jimmy Choo σήμερα στην Αθήνα, ολίγες, μετρημένες σε δάκτυλα δύο χεριών...άρα δεν αποτελούν κανένα δείγμα...για οτιδήποτε!
κάποιος, δεν ενθυμούμαι ποιός είχε πει, ότι όποιο σεξ δεν μπορεί παρά να είναι καλύτερο από την αποχή! συμφωνώ!
βέβαια τίθεται το θέμα στραβόσεξ από επιλογή ή επειδή κατσικώθηκα έναν να τον έχω (γκόμενος, άντρας) που δεν τον γουστάρω, ούτε τον γούσταρα ποτέ! :)

 
At 2/17/2008, Blogger evee said...

Ποιος Τζίμης ο Τσου και πράσινα άλογα? Εγώ μαραίνομαι μόνο για Manolo.

 
At 2/17/2008, Anonymous Anonymous said...

που δεν έχει κιόλας η Αθήνα ή κάνω λάθος και μου διέφυγε ότι έχει;
ορθόν, μ' ένα Μανόλο ξεχνιούνται όλοι, σε τούτη την παλιοζωή, που έλεγε και η σοφή Κάρυ, καλή της ώρα...

 
At 2/17/2008, Blogger evee said...

σε τούτες τις ιντέλιτζεντ εποχές ποιανού του καίγεται καρφί για το αν θα φέρει η Καλογήρου ακόμη μια κυριλέ μάρκα να πάνε να σκορπάνε τα καταναλωτικά τους δάνεια οι συναγωνιστές? internet φίλες μου, internet!

 
At 2/18/2008, Blogger Stavros Martinos said...

αγαπητές φίλες - σας προβλημάτισε καθόλου ότι με το που άρχισαν να εκπέμπονται vibes από παπούτσια, η κουβέντα για το σεξ κόπηκε απότομα; (...& το σεξ :D)

 

Post a Comment

<< Home