Monday, February 11, 2008

ο cool Αλέξης (updated)

από το in.gr και συγκεκριμμένα εδώ

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στον Αλέξη Τσίπρα ο γγ της ΚΕ της Νέας Δημοκρατίας Λ.Ζαγορίτης. «ΣΟΥ εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανηγυρική εκλογή ΣΟΥ στην προεδρία του ΣΥΝ και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο ΣΟΥ».

Και δεν λέω καν ότι έπρεπε τη συγχαρητήρια επιστολή να την είχε αποστείλει ο Καραμανλής. Άγαλμα πρέπει να του στήσουνε οι ανόητοι, όχι να γράφουν αυτές τις αηδίες.

update: μόλις άκουσα ότι ο Καραμανλής συνεχάρη τηλεφωνικά τον Τσίπρα.

Labels:

|

8 Comments:

At 2/12/2008, Blogger Ιφιμέδεια said...

Τέρμα έχεις τον καλύτερο τίτλο γιά το θέμα!!!

Πολύ σωστή η επισήμανσή σου. Νομίζω ότι εν γένει θα κοιτούν να τον υποτιμούν όσο μπορούν λόγω του νεαρού της ηλικίας.

 
At 2/12/2008, Blogger Stavros Martinos said...

Ο cool Αλέξης έχει να περάσει τη σκληρή δοκιμασία της τηλεόρασης, μέχρι τις επόμενες εκλογές (το αργότερο σε 3 χρόνια, αν και δεν νομίζω η τύχη να είναι τόσο σκληρή μαζί του). Αν καταφέρει να βγει cool από εκεί μέσα, εγώ τον έχω ψηφίσει. Φοβάμαι όμως ότι θα την πατήσει κι αυτός από το σύνδρομο Βενιζέλου. Σήμερα πρώτη μέρα, μέχρι τον ΟΤΕ πήγε, και κατάφερε να τα κάνει σκατά.

 
At 2/12/2008, Blogger Stavros Martinos said...

Επιμένω για τη σύγκριση με τον Βενιζέλο (ο οποίος, αντίθετα με αυτόν εδώ, μου ήταν από την αρχή εξαιρετικά αντιπαθής). Όταν κάποιος κατεβαίνει με σημαία την "ανανέωση", την "ανατροπή" κλπ (όχι απαραίτητα λόγω ηλικίας), εξαγοράζει αυτόματα τόσο πολύ τηλεοπτικό χρόνο που οι πιθανότητες να κάνει ασυγχώρητες μαλακίες, στατιστικά αυξάνονται κατακόρυφα.
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι χειρότερος από τους υπόλοιπους - απεναντίας. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η υπερπροβολή του, από την αρχή, και για τους εντελώς λάθος λόγους (βλ. ηλικία). Από τη μία, τη χρειάζεται, από την άλλη, φοβάμαι ότι ο καιρός (και η τηλεόραση) θα δείξει.

 
At 2/13/2008, Blogger evee said...

indeed the_real_martinos θα δείξει. Την ευκαιρία την έχει πάντως.

ιφιμέδεια δεν ξέρω κατά πόσο θα τον υποτιμούν λόγω ηλικίας. Τα ποσοστά που παίρνει στις δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πρέπει να κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Μα και πάλι όλα αυτά έχουν να κάνουν μόνο με την ηλικία. Θα περιμένουμε να δούμε όμως αν όντως έχει κάτι να πει. Μέχρι τότε, ας πάμε να δούμε το video... ;)

:P

 
At 2/13/2008, Blogger Stavros Martinos said...

This comment has been removed by the author.

 
At 2/14/2008, Blogger tks said...

lol real martinos u ve got a point there - σχετικά με την υπερπροβολή - αν και ο βενιζέλος είναι κλασικκη περίπτωση βοναπάρτη.

Πάντως θέλει προσοχή το πράγμα της ανανεωτικής αριστεράς γιατί δεν θέλει πολύ η εκλαϊκευση να γίνει λαϊκισμός .

 
At 2/14/2008, Blogger Stavros Martinos said...

"Λαϊκισμός"...:
Δεν περιμένω από ένα κόμμα με τις περισσότερες καταβολές του (ακόμα) στη ζαβαρακατρανέμια και στο ταγάρι, να διακρίνεται από καμία τετράγωνη λογική στις εξαγγελίες του. Αυτά, όπως είδαμε το '81, μαθαίνονται στην πράξη - κι ας μην λέγονται. Κατά τ' άλλα, αν στις επόμενες δεν ξαναρίξω άκυρο, δεν βλέπω αυτή τη στιγμή τί άλλο θα μπορούσα να ψηφίσω.

 
At 2/14/2008, Blogger evee said...

indeed the_real_martinos

παρόλα αυτά εγώ δεν είμαι φαν του άκυρου/λευκού καθόσον προσμετρώνται στο πρώτο κόμμα

ούτε είναι θέση το να λες "θέλω κάτι άλλο". όχι γιατί πραγματικά δεν είναι θέση, αλλά γιατί είναι σαν να πας για βόλτα στα μαγαζιά και να λες "τίποτα δεν μου αρέσει, αλλιώς θα το ήθελα το μπλουζάκι μου". Το θέμα είναι ότι δεν θα κάτσεις να το ράψεις μόνος σου, όπως θα όφειλες αν ήθελες όντως να φορέσεις κάτι που σου αρέσει. Όπως και δεν θα κάνεις δικό σου κόμμα έτσι εύκολα. Άσε που κατά τη γνώμη μου κανείς σοβαρός άνθρωπος σήμερα δεν ασχολείται με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Αυτά που λέω μπάζουν νερό, το ξέρω. Παρακολουθώ τα πράγματα, αηδιάζω και αλλάζω στάση ώρες ώρες και λέω "ναι, αλλά και το λευκό ή το άκυρο έχουν τη σημασία τους". Στα κιτάπια της ιστορίας ίσως περισσότερη, στην καθημερινότητα λιγότερη, αλλά what the heck?

ακόμη δεν έχω καταλήξει.. μπλέξιμο

 

Post a Comment

<< Home