Wednesday, April 23, 2008

city #2


Aπόγευμα στο γραφείο και εγώ δουλεύω ακούγοντας ραδιόφωνο και περιμένωντας να έρθει το ραντεβού των 6 για να αρχίσει η παρουσίαση. Είναι η ώρα που δεν βρίσκω τίποτε να ακούγεται, το iPod καπούτ και αρχίζω και ψάχνω στα ερτζιανά. Σταματάω σε ένα σταθμό που έχει βάλει ένα ευχάριστο τραγούδι, ακούω πως λέγεται city 99.5 και -στα πλαίσια της περιβαλλοντικής αφύπνισης που δείχνει να είναι το νέο trend- χαρίζει ένα ποδήλατο την ώρα αν στείλεις sms. Το ποδήλατο το σκεφτόμουν πέρυσι να το αγοράσω, τελικά δεν, οπότε και στέλνω μήνυμα. Δεν έχω ξαναστείλει μήνυμα σε διαγωνισμό ή σε οτιδήποτε ανάλογο και μου φαίνεται λίγο αστείο αλλά ΟΚ. Επιστρέφω στη δουλειά μου, κάνω και διάφορα άλλα πέρα δώθε, έρχεται και το ραντεβού των 6. Ραδιόφωνο πια δεν ακούω. Με το που πάω να βάλω το κινητό στην τσάντα, βλέπω νέο μήνυμα: "συγχαρητήρια, κερδίσατε ένα ποδήλατο τάδε, μπλα μπλα". Χα! Όντως κέρδισα ή είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ? Φιλτράρεις ξαναφιλτράρεις συνεχώς τόση πληροφορία που δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να κέρδισες όντως. Καλή φάση. θα δούμε. To μόνο που με προβληματίζει για καθημερινή χρήση είναι οι περιορισμοί στο ντύσιμο, αλλά δε γαμιέται? Αν κολλήσω και το χρησιμοποιώ συχνά, όταν θέλνω να φοράω φούστα δεν θα το παίρνω. Δεν θα κάτσω και να σκάσω. Έχω να κάνω ποδήλατο συστηματικά από το erasmus στην Ολλανδία. Λες να μου ξανακολλήσει τώρα? Εγώ, ο Γιώργος και ο Χειμωνέτος.

Labels:

|

3 Comments:

At 4/23/2008, Blogger Dimitris Athanasiadis said...

Το φιλοθεάμον κοινό αναμένει φωτογραφικά ντοκουμέντα επάθλου και του φυσικό του αποδέκτη:την επόμενη ποδηλατοδρομία-ακτιβισμό :)

 
At 4/24/2008, Blogger Mave said...

go for it girl! έχει καιρό που θέλω να πάρω ποδήλατο αλλα...δεν το τολμάω με την κυκλοφορία που επικρατεί στη θεσσαλονίκή...ως είναι καιρός

 
At 4/30/2008, Anonymous Anonymous said...

Χμμ.. Κι εγώ από την Ολλανδία έχω να κάνω ποδήλατο. Πλέον δεν το τολμάω ούτε για πλάκα!

 

Post a Comment

<< Home